Amix Termogén anyagcsere fokozók

Termogén anyagcsere fokozók gyártótól Amix termogenikus hatású anyagcsere serkentő anyagokat tartalmazó termékek kategóriája. Az ilyen típusú anyagcsere serkentők a legnépszerűbb étrend-kiegészítők közé tartoznak azok körében, akik fogyni szeretnének. Ezért az összetevői profiljukban olyan jól bevált vegyületek szerepelnek, mint a szinefrin, a koffein és a zöldtea-kivonat (EGCG). Ezeket az anyagokat gyakran az anyagcsere felgyorsulásához és a zsír energiaforrásként való hatékonyabb felhasználásához szokták kötni. Ugyanakkor élénkítő hatásuk miatt is értékelik őket. Így segíthetnek betartani az étrendet és az edzéstervet, ami végső soron hatékonyabb fogyási folyamathoz vezethet

 Mutass többet

Hogyan működnek a termogén anyagcsere serkentők, és mit tartalmaznak?

Ebben a kategóriában egy- és többkomponensű étrend-kiegészítőket egyaránt találhattok. A szinefrin a legnépszerűbb egykomponensű termogén anyagcsere serkentők közé tartozik. Ez a vegyület a keserű narancsfa (Citrus aurantium) terméséből származik, és képes lehet fokozni a zsírok energiává történő lebontását. Ezt az energiát sportolásra vagy más fizikai tevékenységre használhatjátok fel. A zöldtea-kivonat (EGCG) hasonló hatással büszkélkedhet, és fizikai aktivitással kombinálva működik.

Egy másik népszerű termogén zsírégető a koffein. Ez azért van, mert ez a világ legnépszerűbb stimulánsa és hatással van az adrenalinra és a noradrenalinra. Ezek a hormonok (katekolaminok) elősegíthetik a zsír energiaforrásként való felhasználását. Sőt, a koffein nagyszerű módja annak, hogy energizáljátok magatokat edzés előtt vagy a nap bármely szakában. Ennek köszönhetően képesek lehettek tovább vagy intenzívebben edzeni, valamint intenzívebb és koncentráltabb teljesítményt nyújthattok edzés közben, ami viszont segíthet egy kicsit több kalóriát égetni és maximalizálni az anyagcsere serkentő hatását.

A többkomponensű termogén anyagcsere serkentők fő előnye, hogy több funkcionális összetevőt kombinálnak, amelyek hatásukkal kiegészítik egymást. Ez az egész keveréket még hatékonyabbá teszi. Remek példa erre a FueBurn nevű anyagcsere serkentő, amely a szinefrin, az EGCG és a koffein előnyeit egyesíti. Ezek az összetevők kiegészítik egymást, és szinergiában működnek. Ezen túlmenően ennek az anyagcsere serkentőnek az összetevő profilja kapszaicint és más biológiailag aktív összetevőket is tartalmaz, amelyek ideális komplex étrend-kiegészítővé teszik. Segítségével több kalóriát égethettek el sportolás és más aktív szabadidős tevékenység közben, amely felgyorsíthatja a fogyás folyamatát.

Bármelyik termogén anyagcsere serkentőt választjátok is, mindig tartsátok észben, hogy csak fizikai aktivitással kombinálva működnek. A sikeres fogyás alapja a rendszeres fizikai aktivitás mellett az étrend módosítása is. Az anyagcsere serkentő használata sokkal hatékonyabbá teheti a fogyás érdekében tett erőfeszítéseit, és felgyorsíthatja az egész folyamatot.

Ha többet szeretnétek megtudni arról, hogy hogyan válasszatok hatékony anyagcsere serkentőt, feltétlenül olvassátok el a következő cikkünket:  Hogyan válasszuk ki a leghatékonyabb anyagcsere serkentőt, és hogyan használjuk?

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (4)
 2. ActivLab (3)
 3. Amix (1)
 4. Weider (1)
 5. Nutrend (1)
 6. Applied Nutrition (1)
 7. OstroVit (1)
 8. Stacker2 (1)
 9. The Protein Works (1)
Ízesítés
 1. ízesítetlen (1)
Szín
 1. shadow (1)
Kapszula
 1. 90 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (1)
Összetétel
 1. Keverék (1)
Termék kategóriája
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (1)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (1)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (1)
Aszpartám mentes (1)
 1. Detonatrol - Amix
  Nincs raktáron
  Detonatrol - Amix
  100%
  100 % (4)

1 Tétel