Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Taurín - Myprotein

Gyártó: Myprotein

A taurin egy aminosav és erős antioxidáns, amely elősegíti az erő- és az izomnövekedést. A taurin jobb alvást biztosít, és javítja a figyelmet is. Ráadásul, csökkenti a görcsöket. A termék 100%-os tiszta taurin.  

Hosszú távon nem elérhető

Taurin

A Taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartamú aminosav (az aminosavak a fehérjék alkotórészei), amely legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található meg. Az emberi szervezetben kilogrammonként 1 gramm taurin van. Nagy koncentrációban található fehér vérsejtekben, vázizmokban, központi idegrendszerben csakúgy, mint a szívizomban.
A Taurinnal pozitív hatást érhetsz el edzéseid során. Kreatinhoz hasonló tulajdonságai révén a Taurin vizet vonz a sejtekbe, ami segít további tápanyagok izmokba történő beépüléséhez. Ugyancsak ez segíti elő a regenerálódást és tömegnövelést. A Taurin emeli a sejtek glucose szintjét. Gátolja az ingerület átvitelt, illetve főszerepet játszik a szívverés stabilizálásba és az ingerek elektromos tevékenységében. Ennek eredménye lehet a nyugodt alvás és a kiegyensúlyozottság.
A Taurin másik jótékony hatása a görcsoldás. A kalcium (az izomgörccsel leginkább összefüggésbe hozott ásvány) szintjének szabályozásával a Taurine képes csökkenteni a fájdalom mértékét.

A termék 100%-ban Taurint (2-amino-etánszulfonsav) tartalmaz. 

 

Adagolása:

Szájon át lenyelve edzés előtt 30 perccel egy adag 1-3 g. (2 és fél MP. kis adagolókanál, mely külön rendelhető) fogyasztása ajánlott, 2,5 dl. vízben vagy gyümölcslében feloldva. Egy Mp kis adagolókanál megközelítőleg 380 mg.

 

Előnyei:

  • segítheti az izomnövekedést
  • javítja az erőtermelést

 

Összetevők:

  100 %-ban taurint tartalmaz, egyéb összetevőket nem.

 

Allergén információk: 

Tej, szója- és tojásfehérje, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Gyermek elöl elzárva tartandó.

A vásárlók véleményei

Taurín - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:Taurín - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Taurín - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ