T-Up Black 150 kapsz - Nutrex

Rating:
100 % of 100
100% (1)
Gyártó: Nutrex

A T-Up BLACK Önt feltölti tesztoszteronnal, megemeli a tesztoszteron termelést legalább 50%al, a következő 12 napban

A T-Up Black megemeli a tesztoszteron szintet és támogatja az izomtömegnövekedést. Gyorsan és hatékonyan javítja az izmai regenerálódását.

Hosszú távon nem elérhető

T-Up Black

Túl sok olyan termék van már a piacon, mely tesztoszteronnövelő és izomnövelő hatást ígér. De ezek hatása a legtöbbször nem alapszik olyan kutatásokon, amelyeknél az egészséges férfiakon nézték volna a hatást.  A Nutrex azonban emelte a tétet, előjött egy áttörő készitménnyel és elhozta Neked a T-Up Black-et! 

A T-UP forradalmi nátrium-D-aszpartát hatóanyaga a kutatások alapján átlagosan 42%-al képes emelni a tesztoszteronszintet egészséges férfiak esetében, mindössze 12 nap alatt!

A T-Up Black a legerősebb, legdurvább, leghatásosabb tesztoszteronfokozó, melyet valaha láthattál a földkerekségen! Ennek a terméknek a hatásai nemcsak kutatásokkal van alátámasztva, de a fogyasztók által is az egész világból.

Készen állsz a T-Up tesztoszteron-és izomnövelő hatására? A T-Up elképesztő tesztoszteronfokozó hatóanyag komplexe folyékony formában jut el hozzád, így biztosítva a gyors felszívódást, és a maximális eredményességet!

Növeld meg a T-Up segítségével 42%-al a tesztoszteronszintedet, akár 12 nap alatt is, tapasztald meg izom-és erőnövelő hatását, a javuló regenerálódást! Itt találkozik az underground világ és a tudomány.

 

Adagolás

Egy adag az 5 kapszula. A T-UP BLACK ciklusokban szedendő. És ezt a ciklust nem szabad megszakítani. 

1-10 nap: Szedj be naponta 2x5 T-Up Black kapszulát, mindig éhgyomorra, tehát az étkezések között. A 11. naptól kezdve napi 5 kapszulát szedj be, ugyancsak éhgyomorra, az étkezések között, minden nap. Maximum 12 héten keresztül szedd folyamatosan, utána tarts minimum egy hónap szünetet!


Kiszerelés:

150 kapszula

  

Tápértékek táblázata

Tápértékek

1 adag (5 kapszula)

Testosterone Booting Complexe

3127 mg

- sodium d-aspartic acid

*

- massularia acuminata

*

- vitamin B6

2 mg

- folic acid

400 mcg

- vitamin B12

6 mcg

 

A kiegészítő összetétele

The Ultimate Underground Complex 3127mg *
Sodium D-Aspartic Acid *
Massularia Acuminata *
Vitamin B6 100%
Folic Acid 100%
Vitamin B12 100%
Egyéb összetevők: Glycerin, Vegetable Cellulose†, Water, Polysorbate 80.

 

Figyelmeztetés

Csak 18 éven felülieknek ajánlott. Ne fogyassza ha terhes, vagy ha szoptat. A termék szedéséről konzultáljon orvosával vagy egy szakértővel, amennyiben a következő betegségek egyikében szenved: magas vagy alacsony vérnyomás, szívritmuszavar, bármilyen egyéb szívbetegség, májproblémák, cukorbetegség, pszichés zavarok, prosztata problémák vagy légzési zavarok. NEKOMBINÁLJA ALKOHOLLAL ÉS DROGOKKAL! Fontos megjegyezni, hogy ezen termék szedése nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást, legfeljebb kiegészíti azt. Tartsa száraz és hűvös helyen kisgyermekektől elzárva. Használat előtt olvassa el a használati utasítást és tartsa be a javasolt adagolást. Ez a termék semmilyen dopping anyagot nem tartalmaz. Minden megkezdett edzés előtt kérjen tanácsot edzőjétől.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews T-Up Black 150 kapsz - Nutrex
Write Your Own Review
Véleményt ír:T-Up Black 150 kapsz - Nutrex
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ