Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Szárított marhahús STM Paleo Energia - St. Marcus

Rating:
20 %

Az STM Paleo Energia szárított marhahús teljesen kálium-szorbát, glutén és laktóz mentes termék. Kiválóan, természetes módon egészíti ki a fehérjeadagot, ráadásul alacsony a zsírtartalma. 24 órán keresztül pácolt, levegőn szárított, ezután kézzel összegyűjtött és felszeletelt húsdarabok. A természetes szárítási módnak köszönhetően megőrzi a marhahús összes tápanyagát és ásványi anyagát!

STM Paleo Energia szárított marhahús – természetes módon pótolja a fehérjeadagot, emellett alacsony a zsírtartalma és tartósítószer mentes termék

Az STM Paleo Energia szárított marhahús a St. Marcus termékcsaládból egy teljesen kálium-szorbát, glutén és laktóz mentes termék. Kiválóan, természetes módon egészíti ki a fehérjeadagokat, mindezt cukor nélkül, marhahússal. A brit marhahús prémium minőségű fehérjéket tartalmaz és alacsony zsírtartalommal rendelkezik. A húsokat 24 órán át pácolják, majd levegőn, ellenőrzött környezetben szárítják. Miután ez megvan, kézzel gyűjtik be és darabokra szeletelik az azonnal fogyasztható húsokat. A termék nemcsak az íze miatt különleges. Kiváló íze mellett a testet teljes értékű, erősítő tápanyagokkal látja el. A természetes szárítási folyamatnak és a csomagolásnak köszönhetően a marhahús megőrzi az összes benne lévő tápanyagot és ásványi anyagot! A szárított húst felbontás után száraz, jól szellőző helyen tárolja, de mindenképpen 5 napon belül elfogyasztandó. 

 

Szárított marhahús STM Paleo Energia - St. Marcus

 

Chilli Beef Biltong szárított marhahús

Ez a fűszeres és 100%-ig ínyenc termék alacsony zsírtartalmú, 100g húsban 52g fehérjét tartalmaz, emellett csak 5g zsírt és csak 5g szénhidrátot – ideális, ha egészséges ínyencséget kerestek, mely segít legyőzni az állandó éhségérzetet. Előnyös csomagolás, ínyenc íz és tápláló termék, az így elkészített magas fehérjetartalmú ínyencség azonnal fogyasztható, melyet a nap bármely részében élvezhetsz!

 

Összetétel

Marhasült (200g-ból 100g darabok), BIO almaecet, só, fűszernövények és fűszerek, chilli. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték100 g-ban
Kalória278 kcal
Zsír5 g
Szénhidrát5 g
Fehérje52 g
1,2 g

 

Original Beef Biltong szárított marhahús

Ez a fűszeres és 100%-ig ínyenc termék alacsony zsírtartalmú, 100g húsban 52g fehérjét tartalmaz, emellett csak 5g zsírt és csak 5g szénhidrátot – ideális, ha egészséges ínyencséget kerestek, mely segít legyőzni az állandó éhségérzetet. Előnyös csomagolás, ínyenc íz, és tápláló termék, az így elkészített magas fehérjetartalmú ínyencség azonnal fogyasztható, melyet a nap bármely részében élvezhetsz!

 

Összetétel

Marhasült (200g-ból 100g darabok), BIO almaecet, só, fűszernövények és fűszerek.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték100 g-ban
Kalória278 kcal
Zsír5 g
Szénhidrát5 g
Fehérje52 g
1,2 g

 

Chilli Beef Sticks + Chia szárított marhahús

A szárított marha Jerky mézzel és chia maggal a legjobb, leggyorsabb és legtermészetesebb fehérje forrás. Minden 100 gramm szárított Jerky 51g fehérjét tartalmaz, mindezt hozzáadott cukor nélkül, de chia maggal gazdagítva. Előnyös csomagolás, ínyenc íz és tápláló termék, az így elkészített magas fehérjetartalmú ínyencség azonnal fogyasztható, melyet a nap bármely részében élvezhetsz!

 

Összetétel

Brit fűvel táplált marha húsa, természetes almaecet, chia mag, só, sztévia levelek, fűszernövények és fűszerek.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték100 g-ban
Kalória404 kcal
Zsír20 g
Szénhidrát3 g
Fehérje51 g
Nátrium1 g
 

BCAA Aminosavak

Tápértékv 100 g
L-leucin3,4 gl
L-izoleucin1,2 g
L-valin2,3 g
A vásárlók véleményei

Szárított marhahús STM Paleo Energia - St. Marcus

Write Your Own Review
Véleményt ír:Szárított marhahús STM Paleo Energia - St. Marcus
A Te értékelésed
Főkategória
A vásárlók kérdései

Szárított marhahús STM Paleo Energia - St. Marcus

A kérdés leírása
Írj választ