Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Super Guarana 100 tab - Scitec Nutrition

A Super Guarana természetes és növényi koffein forrás, aminek köszönhetően élénkítő hatása van, támogatja a szervezet energiaellátását, a koncentrációt és a zsírégetést. A termék kalciumot is tartalmaz, amely részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál ingerület átvitelben, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez és szükséges a csontok és a fogazat fenntartásához.

Hosszú távon nem elérhető

Super Guarana: növényi koffein forrás, amely energiával szolgál az edzés előtt, javítja a koncentrációt és támogatja a zsírégetést 

A Guarana természetes és növényi forrása a koffeinnek és más hatóanyagoknak. Magjai körülbelül kétszer akkora koncentrációban tartalmazzák a koffeint, mint a kávébabok. Az általános élénkítő hatása támogatja a szervezet energiaellátását és a mentális teljesítményt is (koncentráció). Segít a diétánál, mivel csökkenti az étvágyat és elősegíti a zsírégetést. A Guarana pozitívan befolyásolja a memória képességeit, a fizikai erőnlétet, az éberséget és a hangulatot. Aktívan csökkenti a zsírsejtek térfogatát. A termék  kalciumot is tartalmaz, amely részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál ingerület átvitelben, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez és szükséges a normál csontok és a normál fogazat fenntartásához.

 

  super guarana

 

A Super Guarana előnyei

  • természetes és növényi forrása a koffeinnek
  • támogatja a szervezet energiaellátását
  • támogatja a koncentrációt és a mentális teljesítményt
  • csökkenti az étvágyat
  • támogatja a zsírégetést
  • elősegíti a normál anyagcsere folyamatokat
  • elősegíti a normál izomműködést

 

Adagolás

Fogyasszon 2 tablettát 30 perccel az edzés előtt. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (2 tabletta)
Kalcium 500 mg
Guarana 900 mg

 

Egyéb összetevők

Kálcium-karbonát, Paullinia cupana (mag) 3-5:1 arányú kivonat, szilárdítóanyag: mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid; térfogatnövelő szer: talkum, magnézium-sztearát.

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25°C-ig. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja kisgyermekektől védve. gyártó nem felel a helytelen használat vagy tárolás által okozott kárért. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Allergén figyelmeztetés: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Super Guarana 100 tab - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Super Guarana 100 tab - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Super Guarana 100 tab - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ