Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stop Wishing Sky Blue White női póló - GymBeam

A Stop Wishing póló egy gyönyörű póló kék színben fehér motivációs "Stop Wishing Start Doing" felirattal. Kiváló minőségű anyagból készült – 100% előmosott pamutból, aminek köszönhetően alkalmas edzéshez, de annyira tetszeni fog, hogy hétköznapi viseletként is hordani fogjátok.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 2 440 Ft

Stop Wishing női póló motivációs felirattal, amely edzésre kényszerít

A Stop Wishing póló egy gyönyörű póló kék színben fehér motivációs "Stop Wishing Start Doing" felirattal. A Stop Wishing női póló kiváló minőségű anyagból készült – 100% előmosott pamutból, rövidujjú, dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Ez a stílusos póló motivációs felirattal a mellkasán töredezés nélküli felirattal van ellátva. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően alkalmas edzéshez, de annyira tetszeni fog, hogy hétköznapi viseletként is hordani fogjátok.

 

Kinek ajánlott a Stop Wishing póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról vagy a szabásról, de ugyanúgy fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Stop Wishing Sky Blue White női póló - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Stop Wishing Sky Blue White női póló - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000002138214
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Stop Wishing Sky Blue White női póló - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ