Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

STOP SMOKING KUDZU 90 tabl - Body Fit Nutrition

Már többször meg próbált leszokni a dohányzásról, és mindig sikertelenül? A Kudzu STOP SMOKING, forradalmian új tablettáknak köszönhetően ez most végre sikerülhet, és mindezt csak 30 nap alatt.

Hosszú távú nem elérhető

STOP SMOKING

Már többször meg próbált leszokni a cigarettáról, és mindig sikertelenül? A Kudzu STOP SMOKING, forradalmian új tablettáknak köszönhetően ez most végre sikerülhet, és mindezt csak 30 nap alatt.

Hogyan hatnak a Kudzu STOP SMOKING tabletták? Ha valaki abbahagyja a dohányzást, akkor a szervezetben lévő nikotin receptorok szabadok maradnak, nem fog nikotin jutni hozzájuk. És épp ez vezet majd absztinens jelekhez: a valamikori dohányos ideges és ingerült lesz, épp abból az okból kifolyólag, hogy fokozottan vágyik a nikotinra. A Kudzu STOP SMOKING hatóanyagai egyszerűen elfoglalják ezeket a receptorokat, és igy lényegében helyettesitik a nikotint. A Kudzu STOP SMOKING egy nagyon hatásos detoxikáló készitmény. A Kudzu STOP SMOKING fogyasztható teaként, de az ize nem a legjobb. A legtöbb ember tabletta formájában fogyasztja. 

1 tabletta 500 mg magas koncentrációjú Kudtu kivonatot tartalmaz. 

Tegyen ön is valamit a saját és a környezete egészségéért, a dohányzás felhagyásával és a Kudzu STOP SMOKING tabletta szedésével.

 

Kiszerelés:

90 tabletta

 

Adagolás

Naponta 3x 1 tabletta ajánlott, étkezés közben. elegendő folyadékkal bevenni


Összetétel

Kudzu, MCC cellulóz, kalcium-foszfát, magnézium-sztearát. A termék növényi eredetű, és nem tartalmaz vényköteles összetevőket.

A vásárlók véleményei

STOP SMOKING KUDZU 90 tabl - Body Fit Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:STOP SMOKING KUDZU 90 tabl - Body Fit Nutrition
A Te értékelésed
Product detail
Category Egyéb táplálékkiegészítők
A vásárlók kérdései

STOP SMOKING KUDZU 90 tabl - Body Fit Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ