Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sport hátizsák Endurance Backpack Black - Fitmark

Gyártó: Fitmark

Az Endurance Backpack egy praktikus sport hátizsák a konditerembe vagy az utakra, amely nagyszerű tárolóhelyet biztosít majd. Kiváló minőségű ballisztikus nejlonból készült, amely nagyon tartós anyag. Bélelt és nyomott mintás belső zsebet, külön szennyestartó zsebet és Fit-Hydrate™ zsebet tartalmaz a sportitaloknak. Ezen kívül a laptop vagy a könyvek számára is elegendő helyet biztosít.

Hosszú távon nem elérhető

Endurance Backpack - sport hátizsák ballisztikus nejlonból, amely kiállja az idő próbáját

Az Endurance Backpack egy praktikus sport hátizsák a konditerembe vagy az utakra, amely nagyszerű tárolóhelyet biztosít majd. Kiváló minőségű ballisztikus nejlonból készült, amely nagyon tartós anyag. Bélelt és nyomott mintás belső zsebet, külön szennyestartó zsebet és Fit-Hydrate™ zsebet tartalmaz a sportitaloknak. Ezen kívül a laptop vagy a könyvek számára is elegendő helyet biztosít. Ez az elegáns és egyszerű hátizsák kiállja az idő próbáját. Akárhova készültök, a hátizsák veletek tart majd.

  Endurance Backpack fitmark

 

A hátizsák méretei

Méretek (cm)Hátizsák
Hosszúság 15,24
Szélesség 35,56
Magasság 45,72
 
 

Hogyan törődjünk a hátizsákkal?

Szükség szerint töröljük át a hátizsákot egy nedves törlővel. Kizárólag kézzel mossuk. Ne használjunk semmiféle tisztítószert vagy fehérítőt. Tarstuk szárazon az anyagot.

A vásárlók véleményei

Sport hátizsák Endurance Backpack Black - Fitmark

Write Your Own Review
Véleményt ír:Sport hátizsák Endurance Backpack Black - Fitmark
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Sport hátizsák Endurance Backpack Black - Fitmark

A kérdés leírása
Írj választ