Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker Sportmixer rózsaszín 590 ml - Blender Bottle

Gyönyörű rózsaszín Shaker Sportmixer 590 ml űrtartalommal. Biztosan állíthatjuk, hogy első ránézésre beleszerettek. Nem csak stílusos, de még biztonságos is - minőségi műanyagból készült BPA és ftalát tartalom nélkül. Remekül elkeveri a kedvenc fehérje italodat, de smoothiek, gyümölcslevek és víz tárolására is tökéletes. Könnyen tisztítható, pont kézbe való és minden női vagy sporttáskában elfér.

Hosszú távon nem elérhető

Blender Bottle Sportmixer - gyönyörű rózsaszín shaker praktikus méretben, amelybe első látásra beleszerettek

Rózsaszín Shaker Sportmixer  590 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült BPA és ftalát tartalom nélkül.  A rozsdamentes acélgolyónak köszönhetően könnyen elkeverhető benne fehérje vagy bármilyen más por. Tökéletesen illik smoothiek, gyümölcslevek vagy víz tárolására, ezért nem csak sportolók körében lesz közkedvelt, hanem mindenki másnál is. A zár tökéletesen záródik és nem ereszt. Az üvegnek elegendően széles nyílása van, ezért könnyen tisztítható öblítéssel vagy kefével.Stílusos, és több szín közül választhatsz.

Shaker Sportmixer

BlenderBottle üveg® SportMixer® ugyan olyan stílusossággal, innovációval és sokoldalúsággal lett megtervezve. Veled fog tartani az aktív és megerőltető életstílusod mellett is.  BlenderBottle üveg® SportMixer® megváltoztatja az "üveg vízre"  lévő fogalom definícióját. Búcsúzz el a shakerben lévő fehérje darabkáktól és köszöntsd a tökéletesen sima konzisztenciájú italodat. A mi rendszerünk az USA-ban szabadalmaztatott BlenderBall® acélgolyót használja, amely simára kever minden por formájú italt. A SportLoop™ zár hihetetlenül hasznos és csodálkozni fogsz, hogy tudtál nélküle élni mostanáig. Karabinerre vagy hátizsákodra akaszthatod. Az üveg kupakját jól csavard be, a zárat nyomd be és ezután még bukfenceket is csinálhatsz. Egy csepp sem fog kifolyni. 

 

Rózsaszín shaker Sportmixer és előnyei:

  • praktikus űrtartalom
  • biztonságos zár
  • tökéletesen elkevert italok
  • bármilyen italra alkalmas
  • könnyen tisztítható
  • gumis a markolata
  • széles a nyaka
  • minőségi műanyagból készült BPA és ftalát nélkül
A vásárlók véleményei

Shaker Sportmixer rózsaszín 590 ml - Blender Bottle

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker Sportmixer rózsaszín 590 ml - Blender Bottle
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Shaker Sportmixer rózsaszín 590 ml - Blender Bottle

A kérdés leírása
Írj választ