Shaker Sportmixer fekete 590 ml - Blender Bottle

0%
0% (0)

Shaker Sportmixer fekete színben  590 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült, BPA és ftalát tartalom nélkül. Egyesíti a sport palackban és a shakerben az elegáns designt és a funkcionalitást. Úgy van tervezve, hogy pontosan üljön a kézben, miközben megmaradjon a stílusosság is.

Hosszú távon nem elérhető

Blender Bottle Sportmixer: fekete shaker praktikus 590 ml űrtartalommal, amely elkever bármilyen táplálékkiegészítőt

Shaker Sportmixer fekete színben, 590 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült BPA és ftalát tartalom nélkül.  A rozsdamentes acélgolyónak köszönhetően könnyen elkeverhető benne fehérje vagy bármilyen más por. Tökéletesen illik smoothiek, gyümölcslevek vagy víz tárolására, ezért nem csak sportolók körében lesz közkedvelt, hanem mindenki másnál is. A zár tökéletesen záródik és nem ereszt. Az üvegnek elegendően széles nyílása van, ezért könnyen tisztítható öblítéssel vagy kefével.Stílusos, és több szín közül választhatsz.

Shaker Sportmixer

 

BlenderBottle üveg® SportMixer® ugyan olyan stílusossággal, innovációval és sokoldalúsággal lett megtervezve. Veled fog tartani az aktív és megerőltető életstílusod mellett is.  BlenderBottle üveg® SportMixer® megváltoztatja az "üveg vízre"  lévő fogalom definícióját. Búcsúzz el a shakerben lévő fehérje darabkáktól és köszöntsd a tökéletesen sima konzisztenciájú italodat. A mi rendszerünk az USA-ban szabadalmaztatott BlenderBall® acélgolyót használja, amely simára kever minden por formájú italt. A SportLoop™ zár hihetetlenül hasznos és csodálkozni fogsz, hogy tudtál nélküle élni mostanáig. Karabinerre vagy hátizsákodra akaszthatod. Az üveg kupakját jól csavard be, a zárat nyom be és még bukfenceket is csinálhatsz. Egy csepp sem fog kifolyni. 

 

Feket Shaker Sportmixer és előnyei

  • praktikus űrtartalom
  • biztonságos zár
  • tökéletesen elkevert italok
  • bármilyen italra alkalmas
  • könnyen tisztítható
  • gumis a markolata
  • széles a nyaka
  • minőségi műanyagból készült BPA és ftalát nélkül

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Shaker Sportmixer fekete 590 ml - Blender Bottle
Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker Sportmixer fekete 590 ml - Blender Bottle
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ