Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker 400 ml - Muscle Shake

Gyártó: FitShaker

A Muscle Shake a legmodernebb shaker 400 ml űrtartalommal, amely hihetetlenül praktikus, sokoldalú és egyszerű a használata. A klasszikus  tartórészen kívül még 2 kisebb tárolórészt is tartalmaz. Az első rekeszekben a különböző tabletták és kapszulák, a másikban por alapú táplálékkiegészítőket tárolhatunk.  

Hosszú távon nem elérhető

A Muscle Shake shaker egy multifunkciós shaker, amely tároló is egyben

A Muscle Shake shaker a legnépszerűbb shaker manapság, mivel kombinálja a shaker összes előnyét azzal, hogy italkeverésre és zárható pohárként is szolgál. És ez nem minden. Ennek a típusú shakernek köszönhetően könnyebben és gyorsabban keverhetőek a táplálékkiegészítők. Az az előnye, hogy befér a táskádba, és magaddal viheted az edzőterembe, suliba vagy a munkahelyedre és nem ömlik ki belőle a napi fehérjeadagod.

 

A Muscle Shake 400 ml űrtartalmű, amely elegendő minden adag ital elkészítésére, vagy edzés előtt vagy utána. A fő keverő részen kívül még tartalmaz 2 kisebb részt is, amelyek közül az egyikben egy felosztott rekesz található a tablettákra, kapszulákra. A másikban pedig a por formájú kiegészítőt lehet tárolni. Így tehát bármikor elkészíthető frissen az italotok, anélkül, hogy magatokkal kellene cipelni az összes dobozt. Tartalmaz egy karabinert is, aminek köszönhetően többféleképpen hordható, így hozzá lehet csatolni a hátizsákhoz, a melegítőnadrágra vagy a kulcscsomóra. A shaker összűrtartalma 700 ml. 

 

 

 

shaker muscle shake

 

Használat

Egyszerűen csak szórja bele a megadott mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérjeport, kreatinport vagy az edzés előtti stimulálót. Aztán adj hozzá vizet, tejet vagy dzsúszt, jól zárd be és keverd, amíg a por el nem olvad. A szitának köszönhetően a por gyorsan elolvad és már néhány másodperc után fogyaszthatod a kedvenc italodat. 

A vásárlók véleményei

Shaker 400 ml - Muscle Shake

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker 400 ml - Muscle Shake
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Shaker 400 ml - Muscle Shake

A kérdés leírása
Írj választ