Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

SAA Core aminosav 150 g - Fitness Authority

Az SAA Core innovatív aminosavak, amelyek megsokszorozzák az izomsejtekben az anabolikus reakciókat és a szintézist. A Silk Amino Acids 5 aminosav innovatív szekvencióját tartalmazza, és ezek: L-glicin, L-alanin, L-valin, L-szerin, L-treonin. Az egyes összetevők tökéletes aránya növeli a szervezet ellenállóképességét és az anabolikus reakciókat.

Hosszú távon nem elérhető

SAA Core - innovatív aminosav az anabolikus reakció növelésére

 

Az SAA Core olyan aminosav, amely többszörözi az anabolikus reakciót és a szintézist az izomsejtekben. Az egész neve Silk Amino Acids, amely 5 aminosav innovatív sorozatát tartalmazza (L-glicin, L-alanin, L-valin, L-szerin, L-treonin). Ennek a keveréknek a titka az egyes összetevők tökéletes aránya, odafigyelve a pontos kombinációra és speciális sorrendre (az aminosavak sorrendje). Minden faktor kiemelkedő a szervezet ellenálló képességének növelésére és az anabolikus rekaciók növelésére.   

 

Egészen a közelmúltig az SAA-t a tradicionális kínai gyógyászatban és kozmetikumokban használták. Jelenleg sportolóknak ajánlják, akik izomtömeg-, izomerő- és a kitartás növelésére törekednek. A kutatások azt mutatják, hogy az SAA segít a testnek megtartani a természetes tesztoszteronszintet és az alacsony kortizolszintet. Szintén széles spektrumu antioxidáns tulajdonságai vannak. 

 

 

SAA Core

 

Az SAA Core és az összetevői:

L-alanin - egy a 22 aminosav közül, amelyek az emberi fehérjét alkotják. Az alanin egy nem esszenciális aminosav, amely azt jelenti, hogy a szervezet nem képes előállítani. Ez kulcsfeladat a glükóz és alanin ciklusban a szövetek és a máj között. Valamint fontos ez a fehérjéből és zsírból előállított glükóz termelésnél. Az elégséges mennyiségű alanin biztosítja az energetikai folyamatok helyes működését és ezt főleg az intenzív fizikai leterhelésnél. 


L-glicin – szintén a nem esszenciális aminosavak közé soroljuk. Fontos neurotranszmitter, amely jó érzést kelt és csökkenti a stresszt. Befolyásolja a növekedési hormon szintézisét és megkönnyíti az elalvást. Fontos az epesav termeléséhez. Elöljáró a kreatin és glutation termelésénél. A glutation a legerősebb antioxidáns, amely felelős az immunrendzer helyes működéséért. 


L-szerin – ugyanúgy egy nem esszenciális aminosav. Fontos feladatot játszik a fehérje- és szénhidrát szintézisnél. A szerin elengedhetetlen az immunrendszer helyes működéséhez. Pozitívan befolyásolja az idegrendszert, tehát ideális segítője a fizikailag és pszichikailag aktív emberek számára.

 

 

  SAA Core


L-valin – egy esszenciális aminosav, amely részt vesz az izomfehérjék szintézisében és a energetikai folyamatoknál. Kielégíti az energetikai szükségleteket főleg a stresszes időszakokban, pl. az intenzív fizikai megterhelésnél. A valin pótlásával emeljük a szintjét a vérben, és az pedig az izomtömeg védelmére szolgál, ill. gyorsítja a regenerálódáshoz szükséges időt. Szabályozza a neurotranszmitterek szintjét, ami a fáradtságérzet csökkentéséhez vezet az edzés után. A valin hatékonyan védi a májsejteket. 

 

L-treonin – fontos az idegrendszer helyes működéséhez, elősegíti az immun- és emésztőrendszer működését. Pozitívan hat a gyomornyálkahártyára és a máj helyes működésére. Elengedhetetlen a fehérjeszintézishez és az új izomsejtek alakulásához. 

 

SAA aminosavak és az előnyei:

  • SAA (Silk Amino Acids) 5 aminosav innovatív sorozatát tartalmazza: L-glicin, L-alanin, L-valin, L-szerin és L-treonin
  • Ennek a keveréknek a titka az egyes összetevők tökéletes aránya, odafigyelve a pontos kombinációra és speciális szekvencióra (az aminosavak sorrendje)
  • javítja a szervezet ellenállóképességét és növeli az anabolikus reakciókat

 

 

Ajánlott adagolás

Keverjen el 1 mérőkanálnyi port (5 g) 200 ml vízzel. Igyon meg 1 adagot edzés előtt, közben és utána. Pihenőnapokon igyon meg 1 adagot reggel éhgyomorra. 

 

 

Összetevők

Silk Aminokyseliny (SAA), aroma, savasságot szabályozó (citromsav), színezék (cékla koncentrátum por), édesítőszer (szukralóz), tapadásgátló szert (szilícium-dioxid).

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek( görögdinnye ízesítés)1 adagolókanál (5 g)
Energiaérték 68 kJ / 16 kcal
Fehérjék 4 g
Szénhidrátok 0 g
Zsírok 0 g
Komplex Amino Acids (alanin, glicin, szerin, valin, treonin) 4125 mg

 

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, amennyiben allergiás valamelyik összetevőre. Ne fogyassza, ha terhes vagy ha szoptat. Tárolja száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. 

A vásárlók véleményei

SAA Core aminosav 150 g - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:SAA Core aminosav 150 g - Fitness Authority
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

SAA Core aminosav 150 g - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ