Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab

Gyártó: ActivLab

A Run & Bike Electrolytes egy sportital, amely biztosítja a hatékony folyadék- és elektrolitpótlást, amelyeket elvesztett az edzés során. Ez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, nátriumot, klórt, káliumot, magnéziumot és kalciumot tartalmaz, amelyek az intenzív edzés után távoznak a szervezetből.

Hosszú távon nem elérhető

Run & Bike Electrolytes - hatékony folyadék- és elektrolitpótlás

A Run & Bike Electrolytes egy sportital sportolóknak és fizikailag leterhelt embereknek. Ez a speciális formula hatékonyan pótolja a folyadékot és az elektroliteket, amelyeket az edzés során veszitünk el. 

 

Run & Bike Electrolytes

 

Hatékony ásványi anyagok, amelyeket tartalmaz:

  • nátrium - ez az elem különösen fontos a sportolók és aktív emberek számára. A fizikai aktivitás súlyos veszteséget okoz ebből az elemből a test izzadása során, a víz-elektrolit egyensúly meghibásodásához, izomgörcsökhöz, és a teljesítmény csökkenéséhez vezethet. A hatékony nátrium ellátás a szervezetben az edzés közben is pozitív hatást gyakorol a víz és az elektrolitok egyensúlyára, a sav-bázis egyensúlyra és a hőszabályozásra.
  • klór - hasonlóan a nátriumhoz az edzés során választódik ki a testből. Azonkivül, hogy hatással van a vízre és az elektrolitekre, fontos a glükóz metabolizmussal kapcsolatos folyamatoknál és befolyásolja a keringési rendszer működését.
  • kálium - másik fontos elem, amely az edzés közben izzadtsággal választódik ki. Együtt a nátriummal segitik a testnedvek megfelelő ozmózisnyomását, segitenek normalizálni a víz- és elektrolit-egyensúlyt. Szintén részt vesz a keringési rendszer működésén, csökkenti a katabolizmust és az izmok regenerálódását az edzés után.
  • magnézium - részt vesznek az energia-anyagcsere, és izomfehérje szintézisében, és egy aktivátor számos enzimnél, amelyek pl. a szénhidrátok és zsírok anyagcseréjénél felelősek. Nagyon fontos szerepe van az idegi impulzusok vezetésénél és növeli az izomrostok kontraktilitását.
  • kalcium - Ez az elem különösen szoros összefüggésbe hozható az egészséges csontok és fogak fenntartásával, ám igazából sokkal szélesebb a feladatköre. A kalcium részt vesz az enzimek aktiválásában, amelyek lehetővé teszik az energia kibocsátást, amelyek az ATP-ben vannak jelen. Ez az elem szintén befolyásolja a neuromuszkuláris átvitelt.

 

Összetevők

Víz, savasságot szabályozók: citromsav, kálium-citrát és nátrium-citrát; aroma, kalcium-karbonát, tartósítószerek: szorbinsav, nátrium-benzoát, a magnézium-karbonát, kálium-klorid, édesítőszerek: szukralóz

 

Adagolás

Fogyasszon egy üveggel naponta (700 ml), edzés alatt vagy a meleg időben.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek700 ml-ben
Energiaérték 0 kJ / 0 kcal
Zsírok 0 g
   ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrátok 0 g
   ebből cukrok 0 g
Fehérjék 0 g
1,5 g
Nátrium 600 mg
Kálium 300 mg
Kalcium 120 mg
Magnézium 60 mg
Klór 120 mg
A vásárlók véleményei

Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab

A kérdés leírása
Írj választ