Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rövidnadrág Jersey Grey - GymBeam

A Jersey Grey férfi rövidnadrág 100%  könnyű pamutból készült, amely gyengéd, könnyű és légáteresztő, tehát bármilyen sporttevékenységhez ideális. Szürke színben kapható és a Gym Beam feliraton kívül az oldalán egy-egy fekete sáv húzódik, amely megadja neki a kellő kinézetet. A dereka gumis és az állítható zsinórral szabályozható a deréknagysága. 

Hosszú távon nem elérhető

A Jersey Grey rövidnadrág ultra könnyű és légáteresztő, így tehát minden sporthoz alkalmas

A  Jersey Grey egy ultra kellemes férfi rövidnadrág szürke színben, amelyen a Gym Beam feliraton kivül az oldalán fekete sávok húzódnak, amelyek igazi kinézetet adnak nekik. Az anyaguk 100% könnyű pamut, amelynek köszönhetően könnyű és légáteresztő, így ideális minden sporttevékenységhez, az erősítéstől kezdve a futásig. Jól fogja magát benne érezni még otthon is. Derékban gumis,amelynek köszönhetően a viselése is kényelmesebb, és a behúzható húzózsinórral szabályozható a derékbőség. A Jersey rövidnadrág oldalán zsebek találhatók.

A vásárlók véleményei

Rövidnadrág Jersey Grey - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Rövidnadrág Jersey Grey - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Rövidnadrág Jersey Grey - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ