Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rövidnadrág Fly Black - GymBeam

A Fly Black férfi rövidnadrág 100%-os poliészterből készült, amely ultra könnyű, kellemes és légáteresztő, tehát bármilyen sporttevékenységhez ideális. Fekete színben kapható és a Gym Beam feliraton kívül az oldalán egy-egy fehér sáv húzódik, amely megadja neki a kellő kinézetet. A dereka gumis és az állítható zsinórral szabályozható a deréknagysága. 

Hosszú távú nem elérhető

A Fly Black rövidnadrág ultra könnyű és légáteresztő, így tehát minden sporthoz alkalmas

A fehér Fly Black egy ultra kellemes férfi rövidnadrág, amelyen a Gym Beam feliraton kivül az oldalán fehér sávok húzódnak, amelyek igazán stílusos kinézetet adnak nekik. Az anyaguk 100% poliészter, amelynek köszönhetően könnyű és légáteresztő, így ideális minden sporttevékenységhez, az erősítéstől kezdve a futásig. Jól fogja magát benne érezni még otthon is. Derékban gumis,amelynek köszönhetően a viselése is kényelmesebb, és a behúzható húzózsinórral szabályozható a derékbőség. A Fly rövidnadrág oldalán zsebek találhatók. Az alsó részük szélesebb, így a tulajdonosának kényelmet nyújt.

 

Milyen méretet válasszon a Fly rövidnadrágból?

MéretMLXL
Deréktól lefelé46 cm48 cm51 cm
Derékbőség alap állapotban66 cm70 cm74 cm
Behúzott derékbőség100 cm110 cm118 cm
A vásárlók véleményei

Rövidnadrág Fly Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Rövidnadrág Fly Black - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Rövidnadrág Fly Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ