Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ripped Fast zsírégető 120 kapsz - Universal Nutrition

Rating:
80 %

A Ripped Fast egy egyedülálló termék, magas hatékonyságú összeállítása tartalmaz lipotrópikus hatóanyagokat, energetizálókat és gyógynövényi összetevőket, hogy csökkentse a vízvisszatartást egyéb stimuláns szerek nélkül.

Hosszú távon nem elérhető

RIPPED FAST - TERMOGENIKUS ZSÍRÉGETŐ

Lipotrópikus hatóanyagok, energetizálók és gyógynövényi összetevők alkotják ezt a zsírégető komplexet!

A Ripped Fast magas hatékonyságú összeállítása tartalmaz lipotrópikus hatóanyagokat, energetizálókat és gyógynövényi összetevőket, hogy csökkentse a vízvisszatartást egyéb stimuláns szerek nélkül. Továbbá a Ripped Fast tartalmaz choline-t, inozitolt és chromium picolinate-ot, három fontos lipotrópikus és inzulin szint szabályzó tápanyagot. 

A Ripped Fast a leghatékonyabb és legerőteljesebb termogenikus, lipotróp és energiafokzó hatóanyagok egyedülálló keveréke, mely maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet zsírbontó és zsírégető folyamatait, és rekord sebességű zsírvesztést garantál. Speciális növényi komplexe segítségével csökkenti a vízvisszatartást, javítja a szervezet inzulinérzékenységét és gátolja a többletkalóriák zsírráalakítását.

A Ripped Fast magas hatékonyságú összeállítása tartalmaz lipotrópikus hatóanyagokat, energetizálókat és gyógynövényi összetevőket hogy csökkentse a vízvisszatartást egyéb stimuláns szerek nélkül. Továbbá a Ripped Fast tartalmaz choline-t, inozitolt és chromium picolinate-ot, három fontos lipotrópikus és inzulin szint szabályzó tápanyagot.

 

Kiszerelés:

120 kapszula

 

Felhasználási javaslat:

Táplálék kiegészítőként, fogyassz 1 - 4 kapszulát naponta 200ml vízzel. Leghatékonyabb, ha 30 perccel edzés előtt alkalmazod.

 

Összetevők:

120 Capsules  
Serving Size4Capsules
Servings Per Container30
 
Amount Per Serving % Daily Value
 
Vitamin B6 (As Pyridoxine HCL) 2mg 100%
Chromium (As Chloride, Picolinate) 200mcg 167%
 
Caffeine Anhydrous 125mg **
Green Tea Extract (15% EGCG) 250mg **
Diuretic And Metabolic Complex 1000mg  
Alfalfa (Leaf And Steam)   **
Dandelion (Root)   **
Uva Ursi (Leaf)   **
Cayenne (Fruit)   **
Cha-De-Burge (Aerial Parts)   **
Lipotropic Complex 750mg  
Choline Bitartrate   **
Lecithin (Soy)   **
Inositol   **
 
** Daily Value (DV) not established
Other Ingredients:
Gelatin, Dicalcium Phosphate, Lactose (Milk), Magnesium Stearate
Made in a GMP facility that uses milk, soy, egg, peanuts.

 

Figyelmeztetés:

Ha ön terhes, anyatejjel táplál, beteg, vagy egyéb gyógyszereket szed, javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármilyen étrend kiegészítőt fogyaszt! A termék hatása napi 2000 Kcal diétás étrend mellett értendő. A termékleírásokban és cikkekben olvasható szövegek, a gyártók és/vagy az importőrtől származó információk Magyar nyelvű fordításai. Ezen állításokat a honlapot üzemeltető gazdasági társaságnak nem jogköre, feladata bevizsgálni. Ez a termék az OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) engedélyével forgalomba hozott termékek, a 36/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet szerinti nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer. (VTSZ: 2106) Nem gyógyszer, így nem alkalmas betegségek kezelésére és nem helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet.

A vásárlók véleményei

Ripped Fast zsírégető 120 kapsz - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ripped Fast zsírégető 120 kapsz - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Ripped Fast zsírégető 120 kapsz - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ