Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Repceolaj - OLI OLI

Gyártó: HealthyCo

A repce olaj spray nem tartalmaz semmilyen koleszterint, zsírt és kalóriát. Ezért alkalmas a sportolóknak és olyan embereknek, akik élvezik az ízletes és egészséges ételt. Körülbelül 95% -kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a vaj, a margarin és más olajok. Ez nem befolyásolja az ételek ízét vagy illatát.

Repceolaj spray formában kalória- és zsírmentesen az egészséges főzésre és sütésre

Repce olaj spray sütésre, amely alkalmas sportolóknak és azoknak az embereknek, akik élvezik, hogy ízletes és egészséges az ételük. Az olajnak köszönhetően képes lesz eltávolítani a felesleges zsírt, függetlenül attól, hogy épp diétázik-e. A Repce olaj spray használata nagyon egyszerű- csak permetezze a kívánt felületre, például egy serpenyőre, fazékra vagy grillre és már süthet is. Ráadásul nem tartalmaz semmilyen kalóriát!

 

repceolaj spray oli oli

 

Sok ember, a hivatásos sportolókat is beleértve szereti ízlelni a sült ételeket, de ez nem a legegészségesebb választás. Ezen túlmenően, a magas kalória tartalom számos problémát okoz abban, hogy a napi étrend kiegyensúlyozott legyen. Ezzel a termékkel is elkészítheti kedvenc ételeit egy gramm zsír nélkül! A javasolt olaj nem befolyásolja az ízét vagy az illatát az élelmiszernek. Mint a hagyományos olajnál, ez is megakadályozza, hogy odatapadjon az étel a felületre.

 

A repceolaj sprayben és az előnyei

  • kalóriamentes
  • egyszerű a tárolása és a használata
  • nem okoz változást az ételek ízén sem az illatán
  • 1 csomagolás több, mint 1485 használatra elegendő

 

Hogyan használjuk?

Használat előtt jól rázza fel. Úgy 15-30cm-es távolságból fújja a kívánt felületre.

 

Összetevők

repceolaj, lecitin, víz, gáz

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (kb 0,25 g)
Kalória0 kcal
Kalória zsirból0 kcal
Zsírok0 g
   ebből telített zsírok0 g
   ebből transzzsírok0 g
Koleszterin0 mg
Nátrium0 mg
Szénhidrátok0 g
   ebből cukrok0 g
Fehérjék0 g
A, C vitamin-, kalcium- és vas forrás

 

Figyelmeztetés

Az olaj sprayt soha ne permetezze közvetlenül a lángra vagy a forró parázsra. Egy dózist úgy kap meg, ha kevesebb, mint egy másodpercig permetezi. A tepsiket és rácsokat az alkalmazás során tartsa távol a tűztől. Tartsuk távol a gyermekektől. Kevesebb, mint 45 ° C alatti hőmérsékleten tárolandó. 

A vásárlók véleményei

Repceolaj - OLI OLI

Write Your Own Review
Véleményt ír:Repceolaj - OLI OLI
A Te értékelésed
Főkategória
A vásárlók kérdései

Repceolaj - OLI OLI

A kérdés leírása
Írj választ