Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Pulcsi Sweat X Black White - GymBeam

Sweat X stílusos férfi, fekete pulcsi kapucni nélkül, amely a fazonjának köszönhetően mindenkin jól mutat, az egyszerűségével és a puha anyagával fog elkápráztatni. Ennek a trendi pulcsinak a mellkasán ízléses dizájn található és olyan gyakorlatoknál fogod értékelni, ahol a kapucni esetleg zavarhatna, mint például a guggolás és a kitörésekAlkalmas edzéshez, de hétköznapi viseletként is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 5 090 Ft

Sweat X pulcsi: stílusos pulcsi kapucni nélkül, amely nem fog zavarni az olyan gyakorlatok közben, mint a guggolás, vagy a kitörés

Sweat X stílusos pulcsi kapucni nélkül fekete színben, amely főleg férfiak számára alkalmas, de a hölgyek ruhatárából sem hiányozhat. A fazonjának köszönhetően mindenkin jól mutat, az egyszerűségével és a puha anyagával fog elkápráztatni. 65% pamutból és 35% poliészterből készült 280 g/m2 súllyal. Ízléses dizájnnal rendelkezik, amely mindenki számára világossá teszi, hogy edzetek és a céljaitok felé haladtok. Ezt a pulcsit olyan gyakorlatoknál fogod értékelni, ahol a kapucni esetleg zavarhatna, mint például a guggolás és a kitörésekAlkalmas edzéshez a konditerembe, de annyira tetszeni fog, hogy hétköznapi viseletként is hordani fogjátok.

 

Pulcsi Sweat X Black White - GymBeam

 

Kinek alkalmas a Sweat X pulcsi?

A pulcsi olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is.

 

Milyen méretet válasszunk?

Pulcsi méretek gymbeam

MéretSMLXLXXL
Mellbőség (hónaljtól hónaljig) 52 cm 56 cm 60 cm 64 cm 68 cm
Testhossz 69 cm 72 cm 75 cm 78 cm 81 cm
Ujjhossz 67 cm 68,5 cm 70 cm 71,5 cm 73 cm
A vásárlók véleményei

Pulcsi Sweat X Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Pulcsi Sweat X Black White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000001138222
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Pulcsi Sweat X Black White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ