Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Whey - Optimum Nutrition

A Protein Whey tejsavó fehérje egyedülálló kombinációja a koncentrátumnak (WPC) és az izolátumnak (WPI). 69% magas minőségű és gyorsan felszívódó, magas tápértékű fehérjét tartalmaz. Kiváló a növekedési- és regenerációs aminosav profilja, és magas arányban tartalmaz BCAA-t és glutamint.

Hosszú távon nem elérhető

Protein Whey: 69%-os gyorsan felszívódó tejsavófehérje

A Protein Whey egy tejsavó fehérje, egyedülálló kombinációja a komplex koncentrátumnak (WPC), és hidrolizátumnak (WPI). A tejsavó fehérje koncentrátum magas tápértékét és anabolikus aktivitását tartják a legértékesebb fehérjeforrásnak az aktív sportolók és fizikailag aktív egyének. A savófehérje-koncentrátum és savófehérje izolátum keverék rendkívül aktív és könnyen felszívódó kombinációja a funkcionális tejsavó fehérjének.


Protein Whey

 

A tejsavó fehérje magas tápértékét a növekedési és regenerációs aminosavak, valamint a nagyon magas arányú szétágazó láncú aminosavak, mint a BCAA és a glutamin nagyszerű profilja biztosítja. Biztosítsatok a testeteknek izmokat zsírok nélkül, amely szénhidrátokból álló étrendet hordoz magával. Az Optimum Nutrition Protein Whey segítségével hatékony izomtömeget szereztek, akár tömeget szeretnétek növelni, vagy a felesleges zsírtól szeretnétek megszabadulni.

A Protein Whey előnyei

  • 69% fehérjét nyújt
  • az izomtömeg növekedés támogatása
  • elágazó láncú BCAA aminosavak
  • glutamin
  • tejsavó koncentrátum (WPC) és izolátum (WPI) kombinációja

 

Ajánlott adagolás

Fogyasszon napi 2-3 adagot, az elsőt reggel a másik adagot 1 órával az edzés után és a harmadikat lefekvés előtt. Pihenőnapon egy adagot reggel, egy adagot este.

 

Összetevők

Tejsavó fehérje koncentrátum, savófehérje izolátum (szójalecitint tartalmaz), aromák, sűrítőanyagok (cellulóz-gumi, xantángumi, karragén), aroma, édesítőszer szukralóz.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (32 g)
Energiatartalom  125,5 kcal
Fehérjék 22 g
Szénhidrátok 3,4 g
   ebből cukrok 3,1 g
Rost 0,4 g
Zsírok 2,3 g
   ebből telített zsírsavak  0,8 g
0,29 g
Nátrium 116 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas a gyerekeknek, terhes és szoptató nőknek. Fogyasztása előtt konzultáljon orvosával. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz körülmények között, 25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napsugárzástól és fagytól védve. A gyártó nem felel az okozott károkért, amelyek a helytelen használat vagy tárolás következtében történnek. Olyan helyen gyártva, ahol tejet, szóját, búzát, diót, mogyorót, tojást, kagylót dolgoznak fel. Speciális táplálékkiegészitő. Alkalmas sportolóknak és olyan embereknek, akiknek megnövekedett a fizikai teljesítményük.

A vásárlók véleményei

Protein Whey - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Protein Whey - Optimum Nutrition
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Protein Whey - Optimum Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ