Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Whey Protein - Ghost

Gyártó: Ghost
Rating:
100 %

A Whey Protein prémium minőségű több összetevőjű fehérje és nagyon hatékony enzimek kombinációja, melyek támogatják az egészséges emésztést és a makroniutriensek jobb felszívódását. Adagonként 25 g fehérjét tartalmaz, mely hatékonyan támogatja az izmok növekedését és regenerációját edzés után.

Nincs raktáron

A Whey Protein egy több összetevőjű tejsavó fehérje, mely emésztőenzimeket tartalmaz a fehérjék és tápanyagok jobb felszívódása érdekében

A Whey Protein kiváló minőségű tejsavó fehérje és nagyon hatékony enzimek kombinációja, melyek a jobb emésztést segítik elő. A termék adagonként 25 g fehérjét tartalmaz, mely elősegíti az izomtömeg növekedését és regenerációját. Éppen a tejsavó fehérje izolátum, koncentrátum és a hidrolizátum keverékétől lesz a Whey Protein elsőrangú több összetevőjű fehérje. Tartalmaz még kalciumot is, mely gondoskodik a jó véralvadásról, az emésztőenzimek megfelelő működéséről, valamint az izmok, csontok és fogak egészségéről. A kálium jelenléte pedig az idegrendszer és az izmok megfelelő működéséről gondoskodik, valamint hozzájárul az egészséges vérnyomás megőrzéséhez is. A termékben azonban még nyomokban sem található szójalecitin, amely általában megtalálható a tejsavó fehérjékben. Ennek az az oka, hogy a szója gyakori allergén, és azoknak a sportolóknak, akik még csak ismerkednek a fehérjével, nehézségeket okozhat a megemésztése. Helyette található a termékben viszont napraforgó lecitin, mely könnyebben emészthető, és a tejsavóval és az emésztőenzimek kombinációjával együtt a Whey Proteinból valóban kiváló terméket alkot, mely biztosítja a szükséges fehérjebevitelt.

 

Whey Protein - Ghost
 

A Whey Protein előnyei

  • prémium minőségű több összetevőjű tejsavó fehérje
  • adagonként 25 g fehérjét tartalmaz
  • könnyen emészthető
  • emésztőenzimeket tartalmaz
  • nem tartalmaz szójalecitint
  • tartalmaz káliumot, nátriumot és kalciumot

 

Összetétel

Cereal milk ízesítés: Tejsavó fehérje izolátum 90% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje koncentrátum 80% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje hidrolizátum, természetes és mesterséges aroma, só, GHOST® enzimek (proteáz, bromelain, laktáz), cellulóz, xantáz, édesítőszer: szukralóz.

Peanut butter cereal milk ízesítés: Tejsavó fehérje izolátum 90% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje koncentrátum 80% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje hidrolizátum, földimogyoró liszt, természetes és mesterséges aroma, só, GHOST® enzimek (proteáz, bromelain, laktáz), cellulóz, xantáz, édesítőszer: szukralóz, színezék: karamell.

Coffee ice cream ízesítés: Tejsavó fehérje izolátum 90% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje koncentrátum 80% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje hidrolizátum, természetes és mesterséges aroma, 100% kolumbiai kávé, só, GHOST® enzimek (proteáz, bromelain, laktáz), cellulóz, xantáz, édesítőszer: szukralóz, aceszulfám-K.

Milk chocolate ízesítés: Tejsavó fehérje izolátum 90% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje koncentrátum 80% (emulgeálószer: napraforgó lecitin), tejsavó fehérje hidrolizátum, természetes és mesterséges aroma, kakaópor, ó, GHOST® enzimek (proteáz, bromelain, laktáz), cellulóz, xantáz, édesítőszer: szukralóz.

 

Adagolás

Keverj el 1 adagolónyi (35 g) fehérjét 200 - 300 ml vízben és fogyaszd el. 

 

Tápértéktáblázat

Tápértékek (cereal milk ízesítés)1 adag (35 g)
Energiatartalom543,9 kJ / 130 kcal
Zsírok1,5 g
ebből telített zsírok1 g
Koleszterin40 mg
Nátrium150 mg
Szénhidrátok4 g
ebből rostok0 g
ebből cukrok2 g
Fehérjék25 g
Kalcium134 mg
Kálium110 mg
 
 
Tápértékek (peanut butter cereal milk ízesítés)1 adag (35 g)
Energiatartalom585,7 kJ / 140 kcal
Zsírok1,5 g
ebből telített zsírok1 g
Koleszterin40 mg
Nátrium180 mg
Szénhidrátok4 g
ebből rostok0 g
ebből cukrok2 g
Fehérjék26 g
Kalcium137 mg
Kálium141 mg
 
 
Tápértékek (coffee ice cream ízesítés)1 adag (35 g)
Energiatartalom502 kJ / 120 kcal
Zsírok1,5 g
ebből telített zsírok1 g
Koleszterin40 mg
Nátrium95 mg
Szénhidrátok3 g
ebből rostok0 g
ebből cukrok1 g
Fehérjék25 g
Kalcium135 mg
Kálium112 mg
 
 
Tápértékek (milk chocolate ízesítés)1 adag (35 g)
Energiatartalom543,9 kJ / 130 kcal
Zsírok1,5 g
ebből telített zsírok1 g
Koleszterin40 mg
Nátrium160 mg
Szénhidrátok4 g
ebből rostok1 g
ebből cukrok2 g
Fehérjék25 g
Kalcium135 mg
Kálium110 mg

 

Figyelmeztetés

Különleges táplálkozási igényeket kielégítő termék, mely biztosítja az intenzív izomerőltetést követő tápanyagbevitelt. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen, max. 25 °C-os hőmérsékleten tárolandó. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól. A termék fogyasztása nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő fogyasztás vagy tárolás következtében kialakuló károkért. Ne lépd túl az ajánlott napi adag mennyiségét. Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson.

Allergén figyelmeztetés: Tejtermékeket tartalmaz.

A vásárlók véleményei

Whey Protein - Ghost

Write Your Own Review
Véleményt ír:Whey Protein - Ghost
A Te értékelésed

Ízesítés

A vásárlók kérdései

Whey Protein - Ghost

A kérdés leírása
Írj választ