Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Powder - Quest Nutrition

A Protein Powder egy több összetevőjű 76%-os fehérje, amely különböző forrású fehérjéket tartalmaz, mint a tejsavó izolátum, micelláris kazein és tejizolátum. Kiváló sütésre és főzésre egyaránt. Alkalmas a diétába, mivel alacsony a kalóriaértéke, a cukortartalma és nulla a zsírtalma is. Nem tartalmaz glutént és szóját. 

Hosszú távon nem elérhető

Protein Powder: 76%-os több összetevőjű fehérje, amely ideális a diétába és főzéshez is

A Protein Powder egy több összetevőjű fehérjepor, amely különböző fehérje forrásokat tartalmaz, mint a tejsavó izolátum, micelláris kazein és tejizolátum. A minőségi izomtömeg építésre szolgál az intenzív, erőteljes fizikai megterhelés és kimerítő edzések után. Ez a fehérje a Quest Nutrition-től kiválóan alkalmas fehérje turmixokhoz, sütéshez vagy főzéshez. A fehérje kellemes íze különösen akkor jó, ha egy ízletes fehérjesütit akarnak sütni.

 

Protein Powder

 

Protein Powder és az előnyei

  • alacsony a kalóriaértéke
  • alacsony a cukor tartalma
  • ideális a diétába
  • nulla a zsírtalma
  • magas a minőségi fehérje aránya
  • kiváló az oldhatósága
  • kiváló az íze
  • nem tartalmaz glutént és szóját
  • ideális főzéshez, sütéshez

 

 

Összetevők

Mogyoróvaj íz

Fehérje koncentrátum (tejfehérje-izolátum, micelláris kazein, tejsavó fehérje izolátum), földimogyoró, természetes aroma. A készítmény kevesebb, mint 2% -ot tartalmaz a következő összetevőkből: napraforgó lecitin, xantángumi, cellulóz-gumi, stévia, só, szukralóz.

Tartalmaz: tejösszetevőket, mogyorót.

 

Epres tejszín íz

Fehérje koncentrátum (tejfehérje-izolátum, micelláris kazein, tejsavó fehérje izolátum), száritott eper, természetes aroma. A készítmény kevesebb, mint 2% -ot tartalmaz a következő összetevőkből: napraforgó lecitin, cellulóz-gumi, stévia, só, karragén, szukralóz.

Tartalmaz: tejösszetevőket.

 

Csokoládé koktél íz

Fehérje koncentrátum (tejfehérje-izolátum, micelláris kazein, tejsavó fehérje izolátum), kakaó (alkalizált), természetes aroma. A készítmény kevesebb, mint 2% -ot tartalmaz a következő összetevőkből: napraforgó lecitin, xantángumi, cellulóz-gumi, stévia, só, szukralóz.

Tartalmaz: tejösszetevőket.

 

 

  Protein Powder

 

Vanília koktél íz

Fehérje koncentrátum (tejfehérje-izolátum, micelláris kazein, tejsavó fehérje izolátum), természetes aroma. A készítmény kevesebb, mint 2% -ot tartalmaz a következő összetevőkből: napraforgó lecitin, cellulóz-gumi, stévia, só, karragén, szukralóz.

Tartalmaz: tejösszetevőket.

 

Ízesítés nélkül

Fehérje koncentrátum (tejfehérje-izolátum, micelláris kazein, tejsavó fehérje izolátum). A készítmény kevesebb, mint 2% -ot tartalmaz a következő összetevőkből: napraforgó lecitin, cellulóz-gumi.

Tartalmaz: tejösszetevőket.

 

 

Adagolás

Keverjen el 1 mérőkanálnyit 240 ml vízzel és szükség szerint fogyassza 1-3szor naponta.

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek (mogyoróvaj íz)1 adag (30 g)
Kalória 110 kcal
Zsírok 1 g
Koleszterin 0,015 g
Nátrium 0,19 g
Kálium 0,11 g
Szénhidrátok 2 g
   ebből rost 1 g
   ebből cukrok <1 g
Fehérjék 23 g
Kalcium, Vas, Magnézium, Foszfor, A vitamin, C vitamin
A vásárlók véleményei

Protein Powder - Quest Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Protein Powder - Quest Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Protein Powder - Quest Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ