Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Probiotic 6+ 30 kapsz - OstroVit

Gyártó: OstroVit
Rating:
20 %

A Probiotic 6+ egy probiotikum, élő mikroorganizmusok, melyek szabályozzák a belek működését és ezzel enyhítik az emésztési folyamatokat. Óvják a bélflórát, támogatják a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, és pozitív hatással vannak az immunrendszerre is.

Hosszú távon nem elérhető

Probiotic 6+: probiotikumok, melyek enyhítik az emésztési folyamatokat, szabályozzák a belek funkcióit és erősítik az immunrendszert

A Probiotic 6+ egy probiotikum komplex, tehát mikroorganizmusokból áll, melyek elzárják a bélhám falát, így nem kerülnek káros anyagok a vérbe.

A probiotikumok szabályozzák a bélfunkciókat, eltávolítják a káros anyagokat a szervezetből, valamint javítják a lipidprofilt a magas rossz koleszterinszinttel rendelkező személyeknél. A probiotikumok emellett képesek enyhíteni a laktóz intolerancia tüneteit azzal, hogy ß-galaktozidáz enzimet termelnek, mely lebontja a laktázt.

 

Probiotic 6+ 30 kapsz. – OstroVit

A Probiotic 6+ táplálékkiegészítőt gyenge immunrendszerrel rendelkezőknek, dohányosoknak, valamint azoknak ajánljuk, akik stresszes életmódot folytatnak. Segít azon nőknek is, akik intim fertőzésekkel küszködnek. A probiotikumok fontos szerepet játszanak a sportolók számára is. Közvetetten biztosítják a szervezet megfelelő homeosztázisát, hozzájárulnak a fontos anyagok felszívódásához, valamint javítják a szervezet immunrendszerét. Hozzájárulnak az effektív edzéshez, mivel javítják a vér minőségét, valamint jelentősen csökken a túledzettségre való hajlamosság, vagy sérülés kialakulása.

 

A Probiotic 6+ Ostrovit előnyei

  • enyhíti az emésztés folyamatát
  • óvja a bélflórát antibiotikumos kezelés alatt
  • támogatja a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását
  • csökkenti a laktóz intolerancia hatását
  • hatással van az immunrendszerre
  • növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet
  • eltávolítja a testből a toxikus anyagokat

 

Összetétel

Maltodextrin, kapszula: töltőanyag – hidroxipropil-metilcellulóz (HPMC); inulin, Lactobacillusacidophilus, Lactobacilluscasei, Lactobacillusplantarum, Lactobacillusbrevis, Bifidobacteriumlongum, Streptococcusthermophilus.

 

Adagolás

Fogyassz 1 adagot (1 kapszula) napi két alkalommal, étkezés közben.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 kapszula)
Lactobacillus acidophilus1.5 x 109 CFU*
Lactobacillus casei0.5 x 109 CFU*
Lactobacillus plantarum3 x 108 CFU*
Lactobacillus brevis1 x 108 CFU*
Bifidobacterium longum0.5 x 108 CFU*
Streptococcus thermophilus0.5 x 108 CFU*
Inulin125 mg

*CFU - kolóniaképző egység

Figyelmeztetés

Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét! A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot ajánlunk. Ne fogyaszd, ha érzékeny vagy az összetevők valamelyikére. A termék fogyasztása nem ajánlott várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi (dátum) és a tételszám megtalálható a csomagolás alján. Szobahőmérsékleten, száraz helyen, lezárt csomagolásban tárolandó. Óvd a közvetlen napsugárzástól!

A vásárlók véleményei

Probiotic 6+ 30 kapsz - OstroVit

Összesített termék értékelés

20%
20%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

20 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Probiotic 6+ 30 kapsz - OstroVit

Write Your Own Review
Véleményt ír:Probiotic 6+ 30 kapsz - OstroVit
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Probiotic 6+ 30 kapsz - OstroVit

A kérdés leírása
Írj választ