Póló Win Big Dark Blue - GymBeam

0%
0% (0)

Win Big póló sötétkék színben a trendi „Dream Big, Lift Big, Win Big“ feliratnak köszönhetően bevésődik az emlékezetünkbe, és mindenki számára világossá teszi, hogy nem fél az álmai után menni. Ezen kívül, minőségi anyagból készült, ami a 100%-ban előmosott pamut, ezért izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. Alkalmas edzéshez, és hétköznapi viseletnek is. 

Hosszú távon nem elérhető

Win Big: trendy póló, mely mindenki számára világossá teszi, hogy nem fél az álmai után menni

A Win Big sötétkék színű pólóba egyszerűen beleszeret. Akár az anyaga miatt - 100%-ban előmosott pamut, amelyből készült, vagy az egyszerű dizájnja miatt. Ez a rövid ujjú póló fehér "Dream Big, Lift Big, Win Big" feliratot tartalmazza, amely még vagányabbá teszi. Anyagának és tulajdonságainak köszönhetően alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez is. Ezzel a pólóval mindenki számára világos lesz, hogy nem fél az álmai után menni és mindent megtesz azért, hogy elérje céljait.

  

Póló Wing Big Dark Blue - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Win Big póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 080a-s
Főkategória Pólók
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Férfi sportruházat

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Win Big Dark Blue - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Win Big Dark Blue - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ