Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Win Big Dark Blue - GymBeam

Win Big póló sötétkék színben a trendi „Dream Big, Lift Big, Win Big“ feliratnak köszönhetően bevésődik az emlékezetünkbe, és mindenki számára világossá teszi, hogy nem fél az álmai után menni. Ezen kívül, minőségi anyagból készült, ami a 100%-ban előmosott pamut, ezért izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. Alkalmas edzéshez, és hétköznapi viseletnek is. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Win Big: trendy póló, mely mindenki számára világossá teszi, hogy nem fél az álmai után menni

A Win Big sötétkék színű pólóba egyszerűen beleszeret. Akár az anyaga miatt - 100%-ban előmosott pamut, amelyből készült, vagy az egyszerű dizájnja miatt. Ez a rövid ujjú póló fehér "Dream Big, Lift Big, Win Big" feliratot tartalmazza, amely még vagányabbá teszi. Anyagának és tulajdonságainak köszönhetően alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez is. Ezzel a pólóval mindenki számára világos lesz, hogy nem fél az álmai után menni és mindent megtesz azért, hogy elérje céljait.

 

Póló Wing Big Dark Blue - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Win Big póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség47 cm50 cm53 cm56 cm60 cm
Hosszúság66 cm69 cm72 cm74 cm76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Win Big Dark Blue - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Win Big Dark Blue - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
080a-s
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Win Big Dark Blue - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ