Sweat X Navy White póló - GymBeam

Rating:
85 % of 100
85 % (8)

A Sweat X rövid ujjú póló sötétkék színben minden sportolón jól mutat majd, aki meg akarja mutatni a nehezen kidolgozott izmát. Nem csak a testhezálló fazon miatt fog megtetszeni, hanem az egyszerűsége és a kellemes puha anyaga miatt is. Ízléses dizájnnal készült, szóval nem csak edzéshez, hanem hétköznapi viseléshez is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

Sweat X póló: kellemes edzőpóló, amely az ízléses minimalista dizájnnal fog rabul ejteni

A Sweat X rövid ujjú póló sötétkék színben minden sportolón jól mutat majd, aki tudja, mit jelent a saját határok kitolása. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és a karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmokat. Nem csak a fazonjával fog rabul ejteni, hanem az egyszerűségével és a kellemes puha anyagával is. Ízletes dizájnnal készült, amely mindenki számára világossá teszi, hogy edzetek és követitek a céljaitokat. Alkalmas edzőterembe, de annyira meg fog tetszeni, hogy hétköznap is viselni fogjátok.

Kinek ajánlott a Sweat X póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az első osztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, valamint közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Sweat X Navy White póló - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Sweat X Navy White póló - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ