Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Strong Camo Black póló - GymBeam

A Strong Black póló stílusos „STRONG“ felirattal, lefordítva „erős“, nagyszerűen jellemzi a póló büszke tulajdonosát. Ez a terepmintás póló 100%-os előmosott pamutból készült, nem okoz allergiás reakciót, ezért nem csak hétköznapi viseletként alkalmas, hanem a konditeremben is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

A Strong Camo Black tökéletes edzőpóló azok számára, akik keményen edzenek, hogy még erősebbé váljanak

A Strong terepmintás póló stílusos felirattal egy „must have“ darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Kontrasztos „STRONG“ feliratot tartalmaz, lefordítva „erős“, mely nagyszerűen jellemzi a póló büszke tulajdonosát. A póló 100%-os előmosott pamutból készült és a tulajdonságainak köszönhetően ideális edzésekhez. Ám olyan jól néz ki, hogy hétköznapi viseletként is hordható.

 

Póló Strong Camo Black - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Strong póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, valamint közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség47 cm51 cm55 cm60 cm65 cm
Hosszúság67 cm69 cm71 cm77 cm80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Strong Camo Black póló - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Strong Camo Black póló - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
m115b-m
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Strong Camo Black póló - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ