Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Strong Black White - GymBeam

A Stronk Black póló stílusos „STRONG“ felirattal, lefordítvaI „erős“, nagyszerűen jellemzi a póló büszke tulajdonosát. Ez a fekete póló 100%-os előmosott pamutból nem okoz allergiás reakciót, ezért nem csak hétköznapi viseléshez alkalmas, hanem a konditerembe is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Strong Black White tökéletes edzőpóló azok számára, akik keményen edzenek, hogy erősebbé váljanak

A Strong Black fekete színű póló stílusos felirattal egy „must have“ darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Kontrasztos „STRONG“ feliratot tartalmaz, lefordítva „erős“, mely nagyszerűen jellemzi a póló büszke tulajdonosát. A póló 100%-os előmosott pamutból készült és a tulajdonságainak köszönhetően idelális edzésekre. Ám olyan jól néz ki, hogy hétköznapi viseletként is hordható.

 

Strong Black White - GymBeam póló


Kinek ajánlott a Strong póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség47 cm50 cm53 cm56 cm60 cm
Hosszúság66 cm69 cm72 cm74 cm76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Strong Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Strong Black White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
115a-xl
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Strong Black White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ