Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Női póló Simple Lady Black - GymBeam

Simple Lady Black női edzőpóló 100%-os fésült pamutból készült. A büszke tulajdonos tetszését az anyagával, kényelmes fazonjával és szép V alakú kivágásával fogja elnyerni. A póló feliratot is tartalmaz és olyan nők számára született, akik szeretnek edzeni és a konditeremben otthon érzik magukat.

Hosszú távon nem elérhető

Simple Lady Black: egyszerű póló olyan nők számára, akik imádnak edzeni és a konditeremben otthon érzik magukat

Simple Lady Black egy egyszerű póló fekete színben, de ennek ellenére egyből beleszeretsz. Akár az anyaga miatt, amely 100%-os fésült pamut, szép V alakú kivágásának, vagy dizájnjának és feliratának köszönhetően. Egyenesen olyan nőknek lett kitalálva, akik megtalálták magukat a fitneszben, minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnek, és mindent beleadnak az edzésükbe. A póló rövid ujjú, amely dupla varrású ugyanúgy, mint az alsó szegélyen és a vállakon merevített sáv húzódik. Anyagának és tulajdonságainak köszönhetően ideális edzésre, de a mindennapi viseletre is. 

 

Kinek ajánlott a Simple Lady Black póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportolólányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról és a szabásról, de ugyanúgy fontos  a stílusosság és az ízlésesség is.

 

 Simple Lady Black póló mérettáblázata

MéretSML
Szélesség 40 cm 43 cm 46 cm
Hosszúság 63 cm 64 cm 65 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Női póló Simple Lady Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Simple Lady Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Női póló Simple Lady Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ