Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Simple Black - GymBeam

A Simple Black rövidujjú póló egy minimalisztikus "GymBeam" felirattal. 100%-os előmosott Jersey pamutból készült és minden olyan férfinak és sportolónak ajánlott, akik számára fontos az elsőosztályú és minőségi anyagból készült ízléses ruhadarab. 

Póló Simple Black - egyszerű klasszikus a mindennapokra

A Simple Black póló, mint ahogy azt már a címéből is egyértelmű, egy egyszerű rövidujjú póló, minimalisztikus "GymBeam" felirattal. Ez a rövidujjú póló mindenkinek illik, legyenez azok sportolók, testépítők, erőemelők és tökéletesen feszül a vállakon és kezeken, tehát nagyon szépen kihangsúlyozza a kemény munkával kidolgozott izmokat.  

Ez a stilusos póló azt árulja el rólad mások előtt, hogy szívesen edzel és teljes gőzzel az utolsó erődet is beleadva dolgozol. Ez a póló remekeól szolgál az edzőteremben. Azonkívűl, olyan jól néz ki, hogy nem csak a fitneszbe fogjátok akarni hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét. 100%-os előmosott Jersey pamutból készült. 

 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretMLXLXXL
Mellbőség     50 cm56 cm60 cm63 cm
Hosszúság70 cm73 cm76 cm79 cm

 

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Simple Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Simple Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Simple Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ