Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Run GymBeam Red - GymBeam

A Run póló a Gym Beam-től piros színű rövidujjú póló, stílusos Gym Beam felirattal a mellkason, RUN D.M.C. stílusban. 100% Jersey pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak a szabása kitűnő, és az edzésekre alkalmas, de a hétköznapi viseletre is. A póló olyanoknak ajánlott, akiknek fontos a jó minőségű anyag, stílusos dizajn és a szabás, amely jól áll.

Hosszú távon nem elérhető

Run Gym Beam Red: póló a mindennapi használatra és edzésre is

A Run Gym Beam piros színű póló egy olyan igazi "must have" darab a ruhatárunkban! Az anyaga piros és 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185g/m2). A tulajdonságainak köszönhetően alkalmas az edzésre, ám annyira jól néz ki, hogy hétköznapi viseletként is ezt fogjátok akarni majd hordani. Ráadásul ez a póló Gildan márka.

 

Kinek ajánlott a Run Gym Beam Red póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú, jó minőségű anyagból készült öltözék, mint amilyen a 100% Jersey pamut is, ám szeretik az egyedi stílust. 

 

 

Milyen méretet válassz?

MéretSMLXL
Mellbőség 72 cm 75 cm 82 cm 87 cm
Hosszúság  70 cm 73 cm 76 cm 79 cm

 

 

Hogyan törődj a pólóddal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon. Vasalni mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet


 


A vásárlók véleményei

Póló Run GymBeam Red - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Run GymBeam Red - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Run GymBeam Red - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ