Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Run GymBeam Red - GymBeam

A Run póló a Gym Beam-től piros színű rövidujjú póló, stílusos Gym Beam felirattal a mellkason, RUN D.M.C. stílusban. 100% Jersey pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak a szabása kitűnő, és az edzésekre alkalmas, de a hétköznapi viseletre is. A póló olyanoknak ajánlott, akiknek fontos a jó minőségű anyag, stílusos dizajn és a szabás, amely jól áll.

Hosszú távon nem elérhető

Run Gym Beam Red: póló a mindennapi használatra és edzésre is

A Run Gym Beam piros színű póló egy olyan igazi "must have" darab a ruhatárunkban! Az anyaga piros és 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185g/m2). A tulajdonságainak köszönhetően alkalmas az edzésre, ám annyira jól néz ki, hogy hétköznapi viseletként is ezt fogjátok akarni majd hordani. Ráadásul ez a póló Gildan márka.

 

Kinek ajánlott a Run Gym Beam Red póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú, jó minőségű anyagból készült öltözék, mint amilyen a 100% Jersey pamut is, ám szeretik az egyedi stílust. 

 

 

Milyen méretet válassz?

MéretSMLXL
Mellbőség72 cm75 cm82 cm87 cm
Hosszúság 70 cm73 cm76 cm79 cm

 

 

Hogyan törődj a pólóddal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon. Vasalni mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet


 


A vásárlók véleményei

Póló Run GymBeam Red - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Run GymBeam Red - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Run GymBeam Red - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ