Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Repeat Black White - GymBeam

Repeat póló fekete színben és tömör, de mindent eláruló "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" felirattal, amit csak azok fognak megérteni, akik szeretik a kemény edzéseket. 100%-os előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak hétköznapi viselésre alkalmas, hanem az edzőterembe is. Szeressetek ti is bele a rövid ujjú pólóba és az egyszerű dizájnba. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 690 Ft

Repeat póló "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" felirattal azok számára, akik tudják, hogy mit jelent a kemény edzés

A Repeat póló fekete színben és tömör, de mindent eláruló "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" felirattal, amit csak azok fognak megérteni, akik szeretik a kemény edzéseket. 100%-os előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak hétköznapi viselésre alkalmas, hanem az edzőterembe is. Szeressetek ti is bele a rövid ujjú pólóba és az egyszerű dizájnba. 

 

Kinek ajánlott a Repeat póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség47 cm50 cm53 cm56 cm60 cm
Hosszúság66 cm69 cm72 cm74 cm76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Repeat Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Repeat Black White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
116a-s
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Repeat Black White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ