Póló Repeat Black White - GymBeam

0%
0% (0)

Repeat póló fekete színben és tömör, de mindent eláruló "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" felirattal, amit csak azok fognak megérteni, akik szeretik a kemény edzéseket. 100%-os előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak hétköznapi viselésre alkalmas, hanem az edzőterembe is. Szeressetek ti is bele a rövid ujjú pólóba és az egyszerű dizájnba. 

Hosszú távon nem elérhető

Repeat póló "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" felirattal azok számára, akik tudják, hogy mit jelent a kemény edzés

A Repeat póló fekete színben és tömör, de mindent eláruló "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" felirattal, amit csak azok fognak megérteni, akik szeretik a kemény edzéseket. 100%-os előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak hétköznapi viselésre alkalmas, hanem az edzőterembe is. Szeressetek ti is bele a rövid ujjú pólóba és az egyszerű dizájnba. 

 

Kinek ajánlott a Repeat póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 116a-s
Főkategória Pólók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Repeat Black White - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Repeat Black White - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ