Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Refuse White - GymBeam

Refuse póló azok számára, akik néhány elesés után sem adják fel és követik a céljaikat. Ezt a "Refuse 2 Lose" felirat is világossá teszi, lefordítva „ Nem adom fel“, ezen a stílusos fehér színű pólón, mely 100%-os előmosott pamutból készült. Alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez egyaránt.

Hosszú távon nem elérhető

Refuse póló tökéletesen jellemzi azokat, akik sosem adják fel céljaikat 

Trendi Refuse edzőpóló fehér színben "Refuse 2 Lose" felirattal, lefordítva „Nem adom fel“. A póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami kiváló minőségű anyag, mely nem okoz allergiás reakciót izzadás közben, ezért nem csak hétköznapi viseléshez alkalmas, hanem a konditerembe is.

 

Kinek ajánlott a Refuse póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 44 cm47 cm52 cm58 cm63 cm
Hosszúság 69 cm73 cm76 cm79 cm83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Refuse White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Refuse White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Refuse White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ