Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Refuse White - GymBeam

Refuse póló azok számára, akik néhány elesés után sem adják fel és követik a céljaikat. Ezt a "Refuse 2 Lose" felirat is világossá teszi, lefordítva „ Nem adom fel“, ezen a stílusos fehér színű pólón, mely 100%-os előmosott pamutból készült. Alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez egyaránt.

Hosszú távon nem elérhető

Refuse póló tökéletesen jellemzi azokat, akik sosem adják fel céljaikat 

Trendi Refuse edzőpóló fehér színben "Refuse 2 Lose" felirattal, lefordítva „Nem adom fel“. A póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami kiváló minőségű anyag, mely nem okoz allergiás reakciót izzadás közben, ezért nem csak hétköznapi viseléshez alkalmas, hanem a konditerembe is.

 

Kinek ajánlott a Refuse póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Hosszúság  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Refuse White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Refuse White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Refuse White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ