Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló NWC Military Green - Gym Beam

Rating:
100 %

Az NWC póló egy "must have" darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Ezt a katonazöld pólót a "No Weakness Club" felirat diszíti. 100%-os előmosott pamutból készült, amely nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. Ideális hétköznapi viseletként vagy akár az edzőteremben.


Hosszú távú nem elérhető

NWC No Weakness Club póló, amely erős embereknek van kitalálva

Az NWC póló egy "must have" darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Egy "NO WEAKNESS CLUB" felirat rövidítése díszíti a mellkas részt. Ez a katonazöld póló 100%-os előmosott pamutból készült, amely minőségi anyag, épp ezért nem csak hétköznapi viseletként, de akár az edzőterembe is hordható. A minőségi anyagának köszönhetően nem okoz allergiás reakciókat az izzadás során. Ez egy divatos bő szabású póló bordázott nyakkivágással, a nyak és a váll mögött merevitett résszel. Sőt, ennek a Gildan márkájú pólónak duplán varrott az ujja és az alsó szegélye, egyszerűen ez egy top póló.

 

NWC póló

 

 

Kinek ajánlott az NWC póló?

Ez a póló minden férfinak és sportolónak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú és minőségi anyagból készült öltözék, mint a 100%-os előmosott pamut is, és mindemellett ügyelnek a stílussoságra és ízlésességre, és meg akarják mutatni a világnak, hogy hisznek a kemény munkában.

 

 

Milyen méretet válasszunk?

NagyságSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló NWC Military Green - Gym Beam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló NWC Military Green - Gym Beam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Póló NWC Military Green - Gym Beam

A kérdés leírása
Írj választ