Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló NWC Military Green - GymBeam

Rating:
100 %

Az NWC póló egy "must have" darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Ezt a katonazöld pólót a "No Weakness Club" felirat diszíti. 100%-os előmosott pamutból készült, amely nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. Ideális hétköznapi viseletként vagy akár az edzőteremben.


Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 2 710 Ft

NWC No Weakness Club póló, amely erős embereknek van kitalálva

Az NWC póló egy "must have" darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Egy "NO WEAKNESS CLUB" felirat rövidítése díszíti a mellkas részt. Ez a katonazöld póló 100%-os előmosott pamutból készült, amely minőségi anyag, épp ezért nem csak hétköznapi viseletként, de akár az edzőterembe is hordható. A minőségi anyagának köszönhetően nem okoz allergiás reakciókat az izzadás során. Ez egy divatos bő szabású póló bordázott nyakkivágással, a nyak és a váll mögött merevitett résszel. Sőt, ennek a Gildan márkájú pólónak duplán varrott az ujja és az alsó szegélye, egyszerűen ez egy top póló.

 

NWC póló

 

 

Kinek ajánlott az NWC póló?

Ez a póló minden férfinak és sportolónak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú és minőségi anyagból készült öltözék, mint a 100%-os előmosott pamut is, és mindemellett ügyelnek a stílussoságra és ízlésességre, és meg akarják mutatni a világnak, hogy hisznek a kemény munkában.

 

 

Milyen méretet válasszunk?

NagyságSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló NWC Military Green - GymBeam

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Póló NWC Military Green - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló NWC Military Green - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
109a-xxl
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló NWC Military Green - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ