Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló NWC Grey White - GymBeam

NWC rövid ujjú póló szürke színben stílusos "NO WEAKNESS CLUB" felirattal. Minden sportolónak ajánlott, aki hisz a kemény munkában. 100%-ban előmosott pamutból készült, ezért izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. Hétköznapi viseletnek, és edzőterembe is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

NWC póló- NO WEAKNESS CLUB, nem puhányoknak való

NWC póló egy "must have" darab, amely mindenki szekrényében ott van, aki hisz a kemény munkában. Fehér színű feliratot tartalmaz, "NO WEAKNESS CLUB", lefordítva "Nem a gyengék klubja". Ez a szürke színű póló 100%-ban előmosott Jersey pamutból készült, ami nagyon minőségi anyag, ezért nem csak hétköznapi viseletnek, hanem edzőterembe is alkalmas. Ennek köszönhetően, izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. Ez egy divatos bő szabású póló bordázott nyakkivágással, a nyak és a váll mögött merevitett résszel. Sőt, ennek a Gildan márkájú pólónak duplán varrott az ujja és az alsó szegélye, szóval ez egyszerűen egy top póló.

 

NWC Grey white póló gymbeam

 

Kinek ajánlott az NWC póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy hisznek a kemény munkában.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló NWC Grey White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló NWC Grey White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló NWC Grey White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ