Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Limits White Black - GymBeam

Limits póló fehér színben, az anyagának köszönhetően ideális edzéshez, 100%-ban előmosott pamutból készül. Ez az anyag kellemes tapintású és izzadás közben nem okoz allergiás reakciót, amit minden keményen edző személy értékelni fog. A pólónak ezen kívül még egyedülálló a dizájnja és "Limits Are Just An Illusion" felirat is van rajta.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 740 Ft

Limits póló egyedülálló dizájnnal azok számára, akik átlépik a határaikat

Limits póló fehér színben, az anyagának köszönhetően ideális edzéshez, 100%-ban előmosott pamutból készül. Ez az anyag kellemes tapintású és izzadás közben nem okoz allergiás reakciót, amit minden keményen edző személy értékelni fog. A pólónak ezen kívül még egyedülálló a dizájnja és "Limits Are Just An Illusion" felirat is van rajta, (ami fordításban annyit jelent, „ A határok csak illúziók“). Ha Ti is egyetértetek ezzel a gondolattal, akkor azonnal bele fogtok szeretni!

 

Póló Limits White Black GymBeam

 

Kinek ajánlott a Limits póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség (hónaljtól hónaljig)47 cm50 cm53 cm56 cm60 cm
Hosszúság66 cm69 cm72 cm74 cm76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Limits White Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Limits White Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000001143127
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Limits White Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ