Póló Limits White Black - GymBeam

0%
0% (0)

Limits póló fehér színben, az anyagának köszönhetően ideális edzéshez, 100%-ban előmosott pamutból készül. Ez az anyag kellemes tapintású és izzadás közben nem okoz allergiás reakciót, amit minden keményen edző személy értékelni fog. A pólónak ezen kívül még egyedülálló a dizájnja és "Limits Are Just An Illusion" felirat is van rajta.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 2090 Ft

Limits póló egyedülálló dizájnnal azok számára, akik átlépik a határaikat

Limits póló fehér színben, az anyagának köszönhetően ideális edzéshez, 100%-ban előmosott pamutból készül. Ez az anyag kellemes tapintású és izzadás közben nem okoz allergiás reakciót, amit minden keményen edző személy értékelni fog. A pólónak ezen kívül még egyedülálló a dizájnja és "Limits Are Just An Illusion" felirat is van rajta, (ami fordításban annyit jelent, „ A határok csak illúziók“). Ha Ti is egyetértetek ezzel a gondolattal, akkor azonnal bele fogtok szeretni!

 

Póló Limits White Black GymBeam

 

Kinek ajánlott a Limits póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség (hónaljtól hónaljig) 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Alapértelmezett kategória Pólók
Szezonalitás szezonális
Customer reviews Póló Limits White Black - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Limits White Black - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ