Póló Lifting Great Again Black - GymBeam

0%
0% (0)

Lifting Great Again póló fekete színben mindent eláruló "Make Lifting Great Again" felirattal, amit csak az fog megérteni, aki imádja a kemény edzéseket. 100%-ban előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak a hétköznapi viselethez alkalmas, hanem edzéshez is.

Hosszú távon nem elérhető

Lifting Great Again póló mindent eláruló felirattal olyanok számára, akik tudják, hogy mit jelent a kemény edzés

Lifting Great Again póló fekete színben mindent eláruló "Make Lifting Great Again" felirattal, amit csak az fog megérteni, aki imádja a kemény edzéseket. 100%-ban előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően nem csak hétköznapi viselethez alkalmas, hanem edzéshez is. 

 

Kinek ajánlott a Lifting Great Again póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az első osztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl. a 100%-os előmosott pamut is, valamint közben figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy hisznek a kemény munkában.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Lifting Great Again Black - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Lifting Great Again Black - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ