Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Legendary Black White - GymBeam

Legendary póló fekete színben kontrasztos „Become Legendary“ felirattal, lefordítva „Válj legendává“, ami a póló büszke tulajdonosát is jellemzi. 100%-os előmosott pamutból készült, nem okoz allergiás reakciót, ezért nem csak hétköznapi viseléshez alkalmas, hanem a konditerembe is.

Hosszú távon nem elérhető

Legendary - rövid ujjú póló azok számára, akik megállás nélkül azon dolgoznak, hogy még jobbá váljanak

A Legendary fekete színű póló fehér "Become Legendary" felirattal, lefordítva „Válj legendává“. A póló 100%-os sűrűn fonott előmosott pamutból készült, ami kiváló minőségű és vastagabb anyag. Ez a stílusos fazonú póló nem okoz allergiás reakciót, ezért nem csak hétköznapi viseléshez alkalmas, hanem a konditerembe is.

 

Legendary Black White póló gymbeam


Kinek ajánlott a Legendary póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Póló Legendary Black White GymBeam


Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 44 cm47 cm52 cm58 cm63 cm
Hosszúság 69 cm73 cm76 cm79 cm83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Legendary Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Legendary Black White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Legendary Black White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ