Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Hard Work White Orange - GymBeam

A Hard Work póló trendi narancssárga  "Hard Work beats talent" felirattal egy "must have" ruhadarab az olyanok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. A póló 100%-os előmosott pamutból készült, épp ezért ideális a hétköznapi viseletre és az edzésekre is.

Hard Work - egyszerű fehér póló, mely mindenkinek jelezni fogja, hogy hisz a kemény munkában

A Hard Work fehér színű póló stílusos narancssárga felirattal egy "must have" darab. A "Hard Work beats talent" felirat fordításban annyit jelent, hogy "a kemény munka legyőzi a tehetséget." A póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami nagyon minőségi anyag, és épp ezért nem csak a hétköznapi viseletre alkalmas, de az edzőterembe is. Ennek köszönhetően nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. A póló lezserebb szabású. 

 

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy hisznek a kemény munkában.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség47 cm50 cm53 cm56 cm60 cm
Hosszúság66 cm69 cm72 cm74 cm76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Hard Work White Orange - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Hard Work White Orange - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Hard Work White Orange - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ