Póló Hard Work White Camo - GymBeam

0%
0% (0)

Hard Work póló stílusos Camo felirattal egy "must have" darab, amely mindenki szekrényében ott van, aki hisz a kemény munkában. Ez a fehér színű póló "Hard Work beats talent" feliratot tartalmaz. 100%-ban előmosott pamutból készült, ezért nem csak hétköznapi viseletként, hanem edzőterembe is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3390 Ft

Hard Work stílusos Camo felirattal - póló azok számára, akik hisznek a kemény munkában

Hard Work póló stílusos Camo felirattal egy "must have" darab, amely mindenki szekrényében ott van, aki hisz a kemény munkában. Terepszínű feliratot tartalmaz, "Hard Work beats talent", lefordítva " Kemény munka legyőzi a tehetséget". Ez a fehér színű póló 100%-ban előmosott pamutból készült, ami nagyon minőségi anyag, ezért nem csak hétköznapi viseletként, hanem edzőterembe is alkalmas. Ennek köszönhetően, izzadásnál nem okoz allergiás reakciót. A póló lazább fazonú. 

 

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint a 100%-os előmosott pamut, ám egyaránt  fontos az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 9000000142626
Főkategória Pólók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Hard Work White Camo - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Hard Work White Camo - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ