Póló Hard Work Sapphire White - GymBeam

Rating:
100 % of 100
100% (1)

A Hard Work póló egy "must have" ruhadarab azoknak a ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Ennek a zafír színű pólónak a "Hard Work beats talent" felirat van az elején. 100%-os előmosott pamutból készült, épp ezért ideális hétköznapi viseletre és edzésekhez is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1860 Ft

Hard Work Sapphire White póló stílusos felirattal - azoknak, akik hisznek a kemény munkában

A Hard Work póló egy "must have" darab. A "Hard Work beats talent" felirat magyarul annyit jelent, hogy "a kemény munka legyőzi a tehetséget." Ez a zafír színű póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami nagyon jó minőségű anyag, ezért nem csak hétköznapi viseletként alkalmas, de edzőterembe is. Ennek köszönhetően nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. A póló lezserebb szabású. 

  

Póló Hard Work Sapphire White - GymBeam

  

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az első osztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl. a 100%-os előmosott pamut is, közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, emellett a világnak is meg akarják mutatni, hogy hisznek a kemény munkában.

 

Milyen méretet válasszunk?

NagyágSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Alapértelmezett kategória Pólók
Szezonalitás szezonális
Customer reviews Póló Hard Work Sapphire White - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Hard Work Sapphire White - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ