Póló Hard Work Basic White Orange - GymBeam

0%
0% (0)

A Hard Work Basic póló trendi felirattal egy "must have" ruhadarab az olyanok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. A fehér színű póló a "Hard Work beats talent" feliratot tartalmazza. 100%-os előmosott pamutból készült, épp ezért ideális a hétköznapi viseletre és az edzésekre is.

Hosszú távon nem elérhető

Hard Work Basic Orange- póló azoknak, akik hisznek a kemény munkában

A Hard Work Basic stílusos felirattal egy "must have" darab azok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. A "Hard Work beats talent" feliratot tartalmazza, mely fordításban annyit jelent, hogy "a kemény munka legyőzi a tehetséget." Ez a fehér színű póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami nagyon minőségi anyag, és épp ezért nem csak a hétköznapi viseletre alkalmas, de az edzőterembe is. Ennek köszönhetően nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. A póló lezserebb szabású. 

 

Kinek ajánlott a Hard Work Basic póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy hisznek a kemény munkában.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Hard Work Basic White Orange - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Hard Work Basic White Orange - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ