Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Gymtime Navy White - GymBeam

Egyszerű Gymtime póló sötétkék színben és a sokatmondó #gymtime hashtaggel mindenki számára világossá teszi, hogy imádod a kemény edzéseket. Tökéletesen illeszkedik, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a rövid ujjú stílusos póló remekül fog szolgálni a konditeremben, de olyan jól néz ki, hogy hétköznapi viselethez is hordani fogod. 

Hosszú távon nem elérhető

Egyszerű Gymtime póló sokatmondó hashtaggel mindenki számára világossá teszi, hogy szereted a kemény edzéseket

Egyszerű Gymtime póló sötétkék színben a sokatmondó #gymtime hashtaggel minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a stílusos póló azt árulja el rólad mások előtt, hogy keményel edzel és teljes gőzerővel azon dolgozol, hogy elérd céljaidat. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben is. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditerembe fogod hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

 

Kinek ajánlott a Beyond Limits póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Gymtime Navy White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Gymtime Navy White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Gymtime Navy White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ