Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Golden Era - GymBeam

Rating:
60 %

Golden Era kék színű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni. Tökéletesen illeszkedik, szóval nagyszerűen körberajzolja a bicepszedet, mellkasodat és kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. A stílusos felirat, a fazon és anyag kombinációja nem csak egyszerű edzőpólót csinál belőle, hanem hétköznapi viseletként is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Golden Era póló: egyszerű, de stílusos póló edzéshez és hétköznapi viselethez egyaránt 

Golden Era kék színű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ha tudjátok, hogy kihez tartozik az Arnold, Frank, Serge, Franco, Dave, és a Lou név, akkor ez a póló nektek lett teremtve. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben is. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditerembe fogod hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét. Minőségi anygaból készült - 100% pamut, ezért izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. 


golden era póló gymbeam

 

Kinek ajánlott a Golden Era póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Golden Era - GymBeam

Összesített termék értékelés

60%
60%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Póló Golden Era - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Golden Era - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
100a-s
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Golden Era - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ