Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam

Flexin Beyond Limits fehér színű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni. Elasztikus anyagból készült, aminek köszönhetően kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a stílusos póló nagyszerű a konditerembe, de hétköznapi viseletként is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

Flexin Beyond Limits póló: Egyszerű, de stílusos póló mindazoknak, akik tudják, hogy mit jelent a végsőkig küzdeni

Flexin Beyond Limits fehér színű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni. Elasztikus anyagból készült, tehát tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a stilusos póló azt árulja el rólad mások előtt, hogy szívesen edzel és teljes gőzerővel dolgozol. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben is. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditerembe fogod hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

 

Kinek ajánlott a Beyond Limits póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.


Milyen méretet válasszunk?

MéretML
Mellbőség 52 cm 55 cm
Hosszúság 69 cm 72 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ