Póló Strenght Black White - GymBeam

0%
0% (0)

Strenght póló fekete színben mindazoknak, akik dolgoznak magukon, hogy jobbá váljanak. Ezt a "You can´t fake strenght" felirat is világossá teszi, ami lefordítva annyit jelent, hogy „Nem hamisíthatod az erőt“. 100%-os előmosott pamutból készült, ezért edzésre is alkalmas, de csak kevesen fognak tudni ellenálni, hogy ne hordják hétköznapi viseletként. Egyszerűen ez egy tökéletes póló, ami még jobban ki fog tűnni egy kidolgozott testen.  

Hosszú távon nem elérhető

Strength póló "You can´t fake strength" felirattal, ideális kemény edzésekhez

Strenght fekete póló mindazoknak, akik hisznek a kemény munkában és dolgoznak magukon, hogy még jobbá váljanak. Ez a fekete stílusos póló a "You can´t fake strenght" feliratot tartalmazza, ami fordításban annyit jelent, hogy „Nem hamisíthatod az erőt“. 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185 g/m2 tömeggel), ami nagyon minőségi anyag, és a tulajdonságainak köszönhetően tökéletes edző póló, de csak kevesen fognak tudni ellenálni, hogy ne hordják hétköznapi viseletként. Ennek a stílusos nagyszerű vágású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. A póló lezserebb stílusú. 

 

Kinek ajánlott a Strenght póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Hosszúság  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Strenght Black White - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Strenght Black White - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ