Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam

0%
0% (0)

A Box Logo Camo egy stílusos terepszínű rövid ujjú póló. A nagyszerű anyaga miatt, amely tökéletesen körberajzolja a nehezen kidolgozott izmaidat, „GymBeam“ feliratot is tartalmaz aranyszínű keretben. Ez a trendi póló elárulja rólad, hogy szereted a kemény edzéseket és minden erődet belefekteted. A póló nagyszerűen fog szolgálni az edzőteremben, de hétköznapi viselésre is tökéletes. 

Hosszú távon nem elérhető

Box Logo Camo póló: stílusos férfi edzőpóló, mely alkalmas hétköznapi viselésre is aranyszínű felirattal

Box Logo Camo egy stílusos terepszínű rövid ujjú póló, aminek nagy valószínűséggel nem fogtok tudni ellenállni. És ezen nem is csodálkozunk. A nagyszerű anyaga miatt, amely  mindenkinek jól fog állni annak köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedik a karokon és a keménye kidolgozott izmokon, még aranyszínű „GymBeam“ feliratot is tartalmaz. Ez a trendi póló elárulja rólatok, hogy szeretitek a kemény edzéseket és minden erőtöket belefektetitek. A póló nagyszerűen fog szolgálni az edzőteremben, de hétköznapi viselésre is tökéletes. 

 

box logo camo póló gymbeam

 

Kinek ajánlott a Box Logo Camo póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint a 100%-os előmosott pamut, ám egyaránt  fontos az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Férfi sportruházat
Customer reviews Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ