Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam

A Box Logo Camo egy stílusos terepszínű rövid ujjú póló. A nagyszerű anyaga miatt, amely tökéletesen körberajzolja a nehezen kidolgozott izmaidat, „GymBeam“ feliratot is tartalmaz aranyszínű keretben. Ez a trendi póló elárulja rólad, hogy szereted a kemény edzéseket és minden erődet belefekteted. A póló nagyszerűen fog szolgálni az edzőteremben, de hétköznapi viselésre is tökéletes. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Box Logo Camo póló: stílusos férfi edzőpóló, mely alkalmas hétköznapi viselésre is aranyszínű felirattal

Box Logo Camo egy stílusos terepszínű rövid ujjú póló, aminek nagy valószínűséggel nem fogtok tudni ellenállni. És ezen nem is csodálkozunk. A nagyszerű anyaga miatt, amely  mindenkinek jól fog állni annak köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedik a karokon és a keménye kidolgozott izmokon, még aranyszínű „GymBeam“ feliratot is tartalmaz. Ez a trendi póló elárulja rólatok, hogy szeretitek a kemény edzéseket és minden erőtöket belefektetitek. A póló nagyszerűen fog szolgálni az edzőteremben, de hétköznapi viselésre is tökéletes. 

 

box logo camo póló gymbeam

 

Kinek ajánlott a Box Logo Camo póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint a 100%-os előmosott pamut, ám egyaránt  fontos az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség45 cm50 cm55 cm60 cm65 cm
Hosszúság72 cm74 cm75 cm76 cm80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
74c-l
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Box Logo Camo Gold - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ