Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

A Beyond Limits terepszínű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és súlyemelőnek jól fog állni, aki tudja, mit jelent a végsőkig küzdeni. Tökéletesen illeszkedik, szóval nagyszerűen körberajzolja a bicepszedet, a mellkasodat és kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. A stílusos felirat, a fazon és az anyag kombinációja nem csak egy egyszerű edzőpólót alkot belőle, hanem hétköznapi viseletként is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Póló Beyond Limits: egyszerű póló mindazoknak, akik a végsőkig küzdenek

A Beyond Limits terepszínű, rövid ujjú póló Camo dizájnnal minden sportolónak, testépítőnek és súlyemelőnek jól fog állni, aki tudja, mit jelent a végsőkig küzdeni. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és a karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a stílusos póló azt árulja el rólad mások előtt, hogy keményen edzel és gőzerővel azon dolgozol, hogy elérd a céljaidat. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben is. Ezen kívül olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditeremben fogod hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

 

Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Beyond Limits póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, valamint közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy képesek a végsőkig küzdeni. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 51 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 69 cm 71 cm 74 cm 77 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
m103r-l
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ