Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

0%
0% (0)

A Beyond Limits terepszínű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és súlyemelőnek jól fog állni, aki tudja, mit jelent a végsőkig küzdeni. Tökéletesen illeszkedik, szóval nagyszerűen körberajzolja a bicepszedet, a mellkasodat és kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. A stílusos felirat, a fazon és az anyag kombinációja nem csak egy egyszerű edzőpólót alkot belőle, hanem hétköznapi viseletként is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

Póló Beyond Limits: egyszerű póló mindazoknak, akik a végsőkig küzdenek

A Beyond Limits terepszínű, rövid ujjú póló Camo dizájnnal minden sportolónak, testépítőnek és súlyemelőnek jól fog állni, aki tudja, mit jelent a végsőkig küzdeni. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és a karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a stílusos póló azt árulja el rólad mások előtt, hogy keményen edzel és gőzerővel azon dolgozol, hogy elérd a céljaidat. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben is. Ezen kívül olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditeremben fogod hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

 

Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Beyond Limits póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, valamint közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy képesek a végsőkig küzdeni. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 51 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 69 cm 71 cm 74 cm 77 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Férfi sportruházat
Customer reviews Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Beyond Limits Camo Grey - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ