Póló Ambition Over Everything Navy Light Blue - GymBeam

0%
0% (0)

Az Ambition Over Everything  póló, amely nem hiányozhat egy céltudatos sportoló szekrényéből, akit a póló felirata is tökéletesen jellemez. Ez a tengerészkék színű póló 100%-os előmosott pamutból készült, ezért edzésre is alkalmas, hiszen nem okoz allergiás reakciót izzadás közben. 

Hosszú távon nem elérhető

Ambition Over Everything póló céltudatos sportolók számára, akik álmaikat és céljaikat valósággá változtatják

Ambition Over Everything póló nem hiányozhat egy sportoló szekrényéből sem, aki az álmait, céljait és elképzeléseit valósággá szeretné változtatni. A póló tulajdonosának a céltudatosságát a póló "Ambition Over Everything" felirata is tökéletesen jellemzi, lefordítva „ Becsvágy mindenekelőtt“. Ez a tengerészkék színű póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami kiváló minőségű anyag, ezért edzésre is alkalmas, hiszen nem okoz allergiás reakciót izzadás közben. Ennek a stílusos nagyszerű vágású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegély – egyszerűen ez egy top póló.

 

Kinek ajánlott az Ambition póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Ambition Over Everything Navy Light Blue - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Ambition Over Everything Navy Light Blue - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ