Póló Aesthetic Black - GymBeam

0%
0% (0)

Aesthetic Black rövid ujjú póló tökéletesen kirajzolja bicepszét és kidolgozott mellizmát. Minden testépítő, súlyemelő, fitnessz és sport imádó számára alkalmas. A stílusos felirat mellett a fazonja és az anyaga varázsolja át egy sima edző pólóból a hétköznapi viseletre is alkalmas pólóvá. 

Hosszú távon nem elérhető

Póló Aesthetic Black

Fekete színű póló "GymBeam" felirattal. Ez a rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni és tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, szóval szépen kiemeli a nehezen kidolgozott izmokat. 

 

Ez a stílusos póló jelezni fogja a többieknek, hogy rabul tudja ejteni egy kemény edzés és mindent megtesz céljainak elérése érdekében. A póló nagyszerű társ lesz a konditeremben. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditeremben fogja hordani hanem hétköznapi viseletként is. 

 

Anyag

92% pamut, 8% elasztin

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Aesthetic Black - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Aesthetic Black - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ