Piros shaker 700 ml - BSN

0%
0% (0)
Gyártó: BSN

Az új BSN shaker Cup egy ellenálló és ártalmatlan anyagból készült. A teteje könnyen levehető. A shaker minden típusú italra megfelelő.

Hosszú távon nem elérhető

BSN keverőpalack

 

Kompakt  méret, könnyen rögzíthető,  felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben. BPA mentes.

A shaker kialakítása 5 fő tulajdonságában kimagasló!


Nem csöpög: A tető és a kupak puha műanyagból készült. Ebből adódóan a shaker részei összecsavaráskor csöpögésbiztosan egymáshoz simulnak. Így egész nap biztonságosan hordozhatjuk a shakert sporttáskánkban is. Szavatoljuk hogy ez az új design teljesen folyadékzáró.

A kupak nincs a tetőhöz rögzítve: Shakereink használata kényelmes, mivel a kupak levehető és nem lóg a tetőhöz rögzítve ivás közben.

Csavarható tető és kupak: A shaker mindkét zárja csavaros, így használata tisztább és egyszerűbb, mint hagyományos pattintható tetős elődeié. A pattintós shakerseket sokszor nehéz zárni, nyitáskor pedig maszatolhatnak vagy spriccelhetnek. A mi csavaros shakerünkel ez nem fordulhat elő.

Hatékonyabb keverés: Egy sport shaker legfontosabb funkciója két komponens hatékony mixelése. Ezen funkció kialakítására különleges hangsúlyt fektettünk shakerünk tervezésénél. Az általunk használt görbített és mélyített szita, formájából adódóan nagyobb felülettel rendelkezik, valamint növeli a közte és a zárt tető közötti belső teret. Így egy shakelessel több folyadék jut át a szűrőn mint általános szűrők esetében. Ezgyorsabb es hatékonyabb mixelést tesz lehetővé.

Kényelmes fogás: Shakerünk oldalába 3 hosszanti barázdát terveztünk amely biztos fogást és esztétikus fomát garantál. Ez nagyban megkönnyíti a keverés folyamatát, mivel rázás közben sem kell félünk attól, hogy kicsúszik a shaker a kezünkből.

 

Kiszerelés: 700ml

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Piros shaker 700 ml - BSN
Write Your Own Review
Véleményt ír:Piros shaker 700 ml - BSN
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ