Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Omega EFA 90 kaps - Universal

Az Universal OMEGA EFA egy hidegensajtolt lenmagkivonat, mely a természetben előforduló leggazdagabb alfa-linolénvav (esszenciális omega-3 zsírsav) forrás.
Hosszú távon nem elérhető

Omega EFA

Az Universal OMEGA EFA egy hidegensajtolt lenmagkivonat, mely a természetben előforduló leggazdagabb alfa-linolénvav (esszenciális omega-3 zsírsav) forrás.

Az esszenciális zsírsavak (EFA's - essential fatty acids) olyan speciális zsírsavak, melyeket az emberi szervezet nem képes előállítani, ám kritikus és alapvető szerepet játszanak a szervezet optimális működésében. Az esszenciális zsírsavakat esszenciális voltuk miatt F-vitaminnak nevezték el. Az esszenciális zsírsavak szervezetünk kémiai reakcióinak ezreiben játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az omega-3 és az omega-6 zsírsavak kritikus szerepet töltenek be a prosztaglandinok szintézisében, mely hormonszerű anyagok rendkívül széles biológiai aktivitással rendelkeznek, így szabályozzák az immunrendszer működését, a fájdalomérzetet, a vérnyomást, a szív-és érrendszer, az idegrendszer, a reproduktív szervek működését, esszenciálisak a hormontermeléshez, testünk gyulladásra ill. fájdalomra adott reakcióihoz, sőt az izomépítés és a zsírégetés szabályozásához is.  


Ajánlott adagolás

Fogyassz napi 3 kapszulát valamelyik étkezésed után.

 

Tápértékek

Tápértékek 
kalória 9
Kalória zsírból 9
Zsírok összesen 1 g   
Telített zsírok 0
Koleszterin 0
Lingan lenmag olaj 1000 mg
Linolénsav (Omega-3)  
Linolsav (Omega-6)  
Olajsav (Omega-9)  
Egyéb zsírsavak  
 

Összetevőt

Zselatin, glicerin, tisztított víz, szentjánoskenyér kivonat.

 

Figyelmeztetés

Étrend-kiegészítő. Különleges táplálkozási célú élelmiszer. Alkalmas sportolók számára. Dopping jellegű összetevőket nem tartalmaz. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol, fagytól és közvetlen napsugárzástól távol, 4-25 ° C  hőmérsékleten. A termék nem alkalmas a gyermek számára, terhes és szoptató nők számára. A gyártó nem felel a helytelen használatból, tárolásból adódó károkért.

A vásárlók véleményei

Omega EFA 90 kaps - Universal

Write Your Own Review
Véleményt ír:Omega EFA 90 kaps - Universal
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Omega EFA 90 kaps - Universal

A kérdés leírása
Írj választ